Zobrazit plnou verzi příspěvku: omluva členům( tisk v hladinách)

bert76
27.02.2008, 11:35
Bohužel jsou i zaměstnavatelé kteří neposkytnou žádné školení a nepustí na originální software pokud to neumíš, tak jsem se začal učit  jinak. Chci profesní růst a tak mi nic jiného nezbylo . V budoucnu samozřejmě budu používat oficiální vezni firemní. Omlouvám se všem koho jsem se dotkl.
P.S. díky za radu, ale vše co jste poradili jsem udělal , a stejně to nejde . Zase tisknou jen některé hladiny

Radim Cech
27.02.2008, 12:00
Nerozumím větě "nepustí na originální software". To se máte učit pokoutně na kradeném softu nebo jak si to zaměstnavatel představuje? Je to vůbec ten "správný" zaměstnavatel pro další profesní růst?
¨
Při těchto příspěvcích si okamžitě vybavím bývalé vypočetní středisko, kteří "čněli" nad ostatní projektanti, protože oni uměli programovat a nám "plebejcům" umožnili v přezůvkách a v bílém plášti si jednou za čas něco spočítat, třeba hlukové výpočty. Někteří z nich a nebo jejich manýry jsou stále mezi námi. Na nejmenováme úřadě STATUTÁRNÍHO MĚSTA!!! nebyli referenci schopni přesvědčit pracovníky "výpočetního střediska" nebo jak se jmenují, že potřebují nejnovější verzi prohlížečky DWG, jinak nemohou kontrolovat výkresy od projektanta. Musel jsem napsat téměř stížnost náměstkovi primátora, že nemáme možnost operativní komunikace z důvodu jakési zakomplexovanosti jeho podřízených. Nechtěl napsat kvůli nějakého totální blba. Být to můj podřízený je nahodinu propuštěn pro totální neschopnost. Že na některých úřadech nemají v PCčka vypalovačky, aby náhodou něco "neukradli" to už jsem zvyknul, ale že Vám ani nehctějí naistalovat aktuální soft, protože se "bojí" nevím vůbec čeho, tak to je moc.
 
Nebude Váš zaměstnavatel ze stejného těsta?