Zobrazit plnou verzi příspěvku: Plot style

dyrra
26.12.2011, 17:31
Dobrý den,
přes extrení refenci jsem vložila své staré výkresy do finální práce, nyní chci rozvržení vybarvit (plot style) - vytvořený mám vlastní plot style. Když v layout vybarvuji přes plot style rámečky či text, vše funguje, ale když chci  plot style přidat do jednotlivých výřezů, nic se nemění. Nevíte co s tím? Děkuji

PepaR
26.12.2011, 23:18
Trošku se ztrácím v dotazu. Předpokládám, že barevný styl používáte z důvodu přiřazení různých tlouštěk čar podle barvy. Pokud přidáte do rozvržení výřezy, tak v nastavení stránky volíte plotrovací styl pro celé rozvržení, tzn. i pro všechny výřezy, které jsou v rozvržení (na stránce).

dyrra
27.12.2011, 00:20
Dobrý večer, děkuji za odpověď. Ano, v layout v setupmanager mám nastavený svůj vlastní plotstyle (mám to kvůli tloušťkám i kvůli barvám) jenže když potom pro jednotlivé vrstvy volím tu konkrétní barvu (přes VP plotstyle), tak to nefunguje. Jediné, co se překlesluje do barev je obecný layout, kde jsou ty výřezy (takže například barvy rámečků, barvy i tloušťka písma). Vůbec to nechápu, co se s tím děje. Děkuji za Váš čas:-)


PepaR
27.12.2011, 02:06
Zkuste si prosím ověřit nastavení proměnné [VAR]VPLAYEROVERRIDESMODE[/VAR].