Zobrazit plnou verzi příspěvku: Přejmenování části souborů

maiklss
29.10.2017, 08:33
Dobrý den mám  sestavu která se dá měnít přes parametry. Ale potřebuji dostat do názvu souboru číslo projektu které je vždy unikatní.  Vím že to jde změnit přes jednoduchou  app pomocí bataku ale pak mi to nenajde inventor  pri vyhledávání komponent pro sestavy a vykresy. Dokážete někdo poradit jakto  udělat aby človšk nemusel  stovky komponent prepisovat a pretrasovávat manualně???    

Navara
29.10.2017, 13:25

No to je docela problém. Elegantně to řeší Cad Studio Konfigurátor, kde je tohle všechno připravené. Ale  v iLogicu je to prakticky neřešitelné.V podstatě je jediná možnost, využít DesignAssistant  a v něm to přejmenovat, nebo si napsat vlastní aplikaci na základě ApprenticeServer, která to udělá za vás. To je ale docela pokročilá programátořina. 

maiklss
29.10.2017, 13:45
Děkuji, Nakonec jsem to vymsell tak že přidám čílo zakázky jen za název souboru IDW sice to bude paskvil ale fungovat bude pro specifikavi.

masa1
30.10.2017, 14:40
Dobrý den.Pokud Vám stačí doplnit číslo zakázky za název, nezkoušel jste použít příkaz Inventoru "Kopie modelu iLogic" (po spuštění Inventoru bez otevření souboru, "Nástroje" - > "iLogic")?Tam zůstane provázanost souborů zachována a přípona či předpona se nastavuje také hromadně.