Zobrazit plnou verzi příspěvku: Revit 8.1 upgrade

Vladimír Michl
02.09.2005, 22:21
Uživatelé Revitu 8 se subscription si mohou stáhnout a zautorizovat (už i nejen v USA) novou verzi Revit Building 8.1 (viz Download).
Česká lokalizace pro Revit Building 8.1 a Revit Series 8.1 bude k dispozici ještě v průběhu září - sledujte www.cadforum.cz/revit

vknop
03.09.2005, 11:38
Nevím, nevím... Podle mě to tu nemá co dělat. Jednak za čas to bude naprosto neaktuální informace a krom toho dnešní (inteligentní) programy mají sledování nových verzí. Legální uživatelé nepotřebují reklamu v Cad fóru.
Mě osobně tyhle příspěvky OBTĚŽUJÍ, stejně jako oznamování nových X-News a další ptákoviny.

Petr Bláha
03.09.2005, 11:54
Zdravím, nechci brát "vknop" právo na jeho názor, ale myslím si, že tato zpráva tu má co dělat.
Revit 8.1 měl být a byl distribuovám a autorizovám pouze pro Severní Ameriku a můžete se být jist, že domoci se možnosti i pro ostatní země, nebylo vůbec jednoduché.

Jinak dobře míněná a prostá rada na závěr: pokud Vás zde něco obtěžuje, tak to nečtěte!

vknop
03.09.2005, 12:30
[QUOTE=Petr Bláha]Jinak dobře míněná a prostá rada na závěr: pokud Vás zde něco obtěžuje, tak to nečtěte![/QUOTE]
Děkuji, dobrá, ale bohužel nerealizovatelná rada. Pokud příjde notifikace, ať už mailem nebo RSS, tak ji prostě musíte přečíst a vyhodnotit její užitečnost.
Ad Revit) Nemyslím si, že uživatelé (kolik jich asi bude v ČR?) jsou závislí na upozornění do Cad fóra...

administrator
03.09.2005, 16:36
Pan Novosad (alias vknop) má zřejmě nastaveny notifikace na všechna fóra a
téměř ve všech fórech se též vyjadřuje. Jeho příspěvek má sice málokdy
podobu praktické rady nebo dotazu (ani není registrovaným uživatelem většiny
jím komentovaných aplikací), ale pokud opakovaně neporuší pravidla konference,
nebudeme v jeho vyjádřeních bránit.
Diskuse o vhodnosti jednotlivých
příspěvků ale prosím přesuňte na PM (soukromé zprávy), popř. směřujte přímo na
administrátora tohoto fóra (viz Pravidla).

Vladimír Michl


vknop
04.09.2005, 00:20
[QUOTE=administrator]Pan Novosad (alias vknop) má zřejmě nastaveny notifikace na všechna fóra a téměř ve všech fórech se též vyjadřuje.[/QUOTE] Úplné pako ze mě ale dělat nemusíte. Jako administrator jistě víte (nebo si snadno můžete zjistit), že nemám přihlášenou notifikaci na _žádné_ fórum. Vyjadřuji se k tématům, které mě zaujmou.
[QUOTE=administrator]Jeho příspěvek má sice málokdy podobu praktické rady nebo dotazu[/QUOTE]Věřte nebo ne, ale bývá to vzájemné.
[QUOTE=administrator](ani není registrovaným uživatelem většiny jím komentovaných aplikací)[/QUOTE]Já nevěděl, že je to podmínkou nebo nějakým handicapem. Jednak se jednalo o obecné věci a "druhak" to, že nejsem registrovaným uživatelem, přece neznamená, že nemůžu mít s daným produktem nějakou zkušenost, takže nechápu, co tím argumentujete.
To hodnocení (ne)vhodnosti beru, Pravidla jsem dlouho neviděl, takže příště přes PM.

Petr Bláha
04.09.2005, 12:44
Dovolím si poslední příspěvek, pak se již této diskuse nezúčastním, neb toto nikam nevede a mám důležitější věci na práci.
Nejdříve píšete, že to musíte číst, protože Vám chodí notifikace. Následně v podstatě kritizujete p.Michla za to, že si to nastavení neověřil, ale závěrem napíšete, že vlastně žádné notifikace nastaveny nemáte?! ... nevím, co si o tom mám myslet ... bravo!
"Věřte nebo ne, ale bývá to vzájemné." jste si opravdu mohl odpustit. P.Michl patří do kategorie lidí, bez kterých by situace na CZ scéně CAD aplikací nebyla tam, kde je, a tuto skoro urážku si nezaslouží minimálně z pohledu obecné normy slušného chování.
Samozřejmě být registrovaným uživatelem není podmínkou. Můžete to mít ve škole, v práci jako zaměstnanec apod., ale z Vašich výplodů zde ve fóru, člověk neví, co si má myslet. Soukromě bych Vás typnul na kategorii "chronický-prudič" a dle tónu Vašich příspěvků nechápu, proč vlastně používáte produkty Autodesku. Netvrdím, že jsou dokonalé a spousta věcí mě také vadí, ale je mnoho jiných konkurenčních produktů, tak je zkuste a třeba Vám budou vyhovovat lépe.
Hezký den

PS: Zajímal by mě názor jiných uživatelů fóra, zda si také myslí, že je tento příspěvek zbytečný. Prosím stručně . Díky

vknop
04.09.2005, 17:10
[QUOTE=Petr Bláha]...toto nikam nevede a mám důležitější věci na práci.[/QUOTE] Souhlas
[QUOTE=Petr Bláha]... nevím, co si o tom mám myslet ...  [/QUOTE]Je to jednoduché. RSS.
[QUOTE=Petr Bláha]...kategorie lidí, bez kterých by situace na CZ scéně CAD aplikací nebyla tam, kde je, a tuto skoro urážku si nezaslouží minimálně z pohledu obecné normy slušného chování.[/QUOTE]Váš názor Vám neberu.
[QUOTE=Petr Bláha]Soukromě bych Vás typnul na kategorii "chronický-prudič" a dle tónu Vašich příspěvků nechápu, proč vlastně používáte produkty Autodesku.[/QUOTE]Špatně! Jen uživatel znechucen Autodeskem. A AutoCAD proto, že není (uspokojivá) alternativa. Autodesk to moc dobře ví a proto se chová tak, jak se chová. 99 % lidí, co znám, na jeho praktiky nadává, ale když se tady na toto téma zmíním, tak jsem "chronický-prudič"...
[QUOTE=Petr Bláha]Zajímal by mě názor jiných uživatelů fóra, zda si také myslí, že je tento příspěvek zbytečný.[/QUOTE]Mě taky. Proto jsem to napsal:-)