Zobrazit plnou verzi příspěvku: VIP podpora?

pozpa
13.01.2011, 16:40
dobry den,mohli by jste lepe informovat o prechodu vip na cadstudio! 26.listopadu jsem zalozil na firemni email vip ucet na cadforu. neprislo mi zadne upozorneni o prechodu na helpdesk.cadstudio. to jsem se docetl az v jednom z prispevku na foru. zalozil jsem si tedy ucet i na cadstudiu, ale dodnes mi neprislo zadne heslo. nefunguje to i v pripade ze si necham zaslat nove pres "zapomenute heslo". bohuzel nefunguje ani puvodni ucet z cadfora.

Vladimír Michl
13.01.2011, 22:40
Dobrý den, na vip.xanadu.cz vidíme vaši registraci (provedenou až po přechodu) - a účet je i nadále aktivní. Na helpdesk.cadstudio.cz ale kolegové žádnou vaši registraci zatím nevidí. Byla registrace dokončena?
 
Když tak prosím upřesněte jméno nebo přihlašovací údaje - raději e-mailem na info@cadstudio.cz, aby nedošlo k úniku vašich údajů na veřejném fóru.

pozpa
24.01.2011, 20:17
Jiz je to tyden, co jsem reagoval emailem na vasi odpoved. na vip.xanadu
(cadforum) se neprihlasim, pise mi to,
ze mam bud spatne heslo nebo jmeno. V pripade helpdesk.cadstudio se tez
neprihlasim, jelikoz neznam heslo, ktere mi dodnes neprislo. Registrace
musi byt, protoze pokud dam novou, napise mi to, ze je email jiz
registrovan. Pokud si necham zaslat heslo nove, nic mi neprijde.

Vladimír Michl
24.01.2011, 20:31
Na obou zmíněných web službách máte plně aktivní uživatelský účet (dokonce s několika úspěšnými přihlášeními), obě služby mají funkce pro zaslání případného zapomenutého hesla.
 
Pokud máte potíže s přihlášením na konkrétní účet, obraťte se prosím na info@cadstudio.cz, nikoliv do uživatelského fóra - ostatní uživatelé vám s tímto problémem nemohou pomoci.