Příkaz čisti Inventor 2019
Vytištěno z: CAD Fórum
Kategorie: Autodesk - stavebnictví, strojírenství, CAD/GIS
Název fóra: Inventor
Popis fóra: Otázky k programům Autodesk Inventor, Inventor Professional a Inventor LT, Product Design Collection a Suite, Factory Design Suite; a digitální prototypy
URL: https://www.cadforum.cz/forum/forum_posts.asp?TID=26425
Datum vytištění: 26.dub.2026 v 13:10
Téma: Příkaz čisti Inventor 2019
Odeslal: Rejlek
Předmět: Příkaz čisti Inventor 2019
Datum odeslání: 20.čvc.2018 v 14:13
Dobrý den, omlouvám se, jestli už tu ta otázka byla, ale když jsem použil hledání nenašel jsem ji. Kde v Inventoru 2019 najdu příkaz čisti? Potřebuji se totiž zbavit jednoho textu v razítku, ale když ho vymažu, tak mi Inventor při ukládání hlásí, že ten řetězec chybí. Což je docela podivné.
Děkuji předem za tipy,
David Rejlek
|
Odpovědi:
Odeslal: JDoubrava
Datum odeslání: 20.čvc.2018 v 15:01
|
Jestli to byl jen text tak ty Inventor nejspíš nekontroluje. Čisti je u Stylů, v menu Správa - Styly.
|
Datum odeslání: 20.čvc.2018 v 15:06
|
Byl to text pro zadání s výzvou.
|
Odeslal: masa1
Datum odeslání: 20.čvc.2018 v 15:07
Pak by to asi chtělo vymazat tu výzvu v definici razítka.
------------- Mašek
|
Datum odeslání: 20.čvc.2018 v 15:09
|
Tu mám vymazánu, ale v tu chvíli, když chci uložit, inventor hlásí, že tam to zadání s výzvou není.
|
Odeslal: masa1
Datum odeslání: 23.čvc.2018 v 09:05
A nemáte tam někde nastavenou kontrolu spouštěnou přes X-Tools nebo nějakým vlastním iLogic pravidlem?
------------- Mašek
|
Datum odeslání: 24.čvc.2018 v 06:59
Dobrý den, to je možné, ta šablona, která má v sobě ten text s výzvou je totiž dost letitý soubor, a člověk, který ho vytvořil, už tu bohužel nepracuje. Měl by jste tip, jak toto odstranit, potažmo, jak na to přijít? Zkoušel jsem v ilogic souborech hledat heslo scale, ale to nebyla ta správná cesta :(.
|
Odeslal: Navara
Datum odeslání: 24.čvc.2018 v 08:04
|
Aktualizace textového pole v razítku při uložení v X-Tools je, ale pokud to pole chybí, tak to žádnou hlášku nezobrazí a pouze nic neprovede. Takže to vypadá buď na nějaký iLogic nebo VBA makro. V případě iLogicu by to bylo pravděpodobně lokální pravidlo, nebo alespoň lokání spouštěč. U VBA se dá podívat do konzoly (Alt+F11)
|
Datum odeslání: 02.srp.2018 v 11:26
Je to určitě z Ilogicu, ale v souborech pro ilogic jsem to nenašel. Měl by jste tip, jak toto odhalit?
Předem děkuji, David Rejlek
|
Odeslal: Navara
Datum odeslání: 02.srp.2018 v 11:39
|
K tomu bych potřeboval mít ten dokument k dispozici. Nejlepší by bylo zadat to na náš Helpdesk.
|
|