ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Přes 123.000 registrovaných u nás, celkem 1.127.000 registrovaných (CZ+EN). Tipy pro AutoCAD 2027, pro Inventor 2027 a pro Revit 2027. Nový Kalkulátor nosníků, Spirograf generátor a Regresní křivky v sekci Převodníky. Kompletní příkazy a proměnné AutoCADu 2027.
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na emea.support.arkance.world
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPanely nástrojů

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.led.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit
Stav: Offline
Bodů: 276
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Panely nástrojů
    Zasláno: 30.čvc.2012 v 12:50
Zdravím,
tak sice se ve finále instalace zadařila, ale neungují panely nástrojů. Nemá někdo tušení, která z aplikací/nástrojů je za to u Civilu zodpovědná. Viz obrázek
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20120730_125015_Nástroj.png

Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010
MCSA2003:Messaging
MCITP:Server Administrator
MCSA:Windows Server 2012
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 13:14
Zdravím,
takto se to může chovat, když je špatně nainstalovaný český Country Kit. Postupoval jste při instalaci podle mého návodu? viz.http://www.civil3d.cz/2012/06/instalace-autocadu-civil-3d-2013.html

Ostatní nástroje např. svahy nebo obrubníky Vám fungují?
Martin Folber
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 13:22
Instalováno samozřejmě pomocí AD/GPO, ale díky za odkaz, jedna fajfek mi tam určitě chybí, proto asi ta bílá (prázdná) okna u dalších knihoven. Svahy a obrubníky tam právě na výběr vůbec nejsou. Upravím image a dám vědět, ačkoliv se obávám, že to asi nebude řešení, myslím, že se stejným problémem jsem se potýkal už u verze 2012, akorát jsem ji ve finále nenasadil (klienti rádi zůstali u 2010), protože tenkrát nebyl čas se s tím rozčilovat.
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 14:30
Tak bohužel, beze změny. Stále se to chová macešsky :(

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 17:54
S paletami nástrojů může být při instalaci skutečně problém. Stávalo se nám občas, že uživateli s admin právy se vše nainstalovalo a pod klasickým userem byly palety prázdné. A to se to instalovalo fyzicky na místě...

Ješte oveřte, ža tam je třeba soubor C:\ProgramData\Autodesk\C3D 2013\csy\Assemblies\CZ\VzorovyPR-S11_5.dwg a cesta k paletám v možnostech na C:\Users\folber\AppData\Roaming\Autodesk\C3D 2013\csy\support\ToolPalette

Víc s tím takto asi nevymyslíme...
Martin Folber
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2012 v 14:05
:( mrknu mám pocit, že právě adresáře, krom té hlášky, byly navíc prázdné. Zkoušel jsem jak EN tak CZ verzi a u deploymentu pomocí AD/GPO se obojí chovalo podobně (EN verze právě nenašla vzorová DWGčka, česká navíc hází onu chybovku). Také jsem zkoušel hledat ve forech přímo u Autodesku a koukám, že nejsem jediný, kdo má podobný problém.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8952:VIPŘízení volby "Použít filtr hladin na panelu nástrojů Hladiny".
Tip 5355:VIPZmizel mi panel nástrojů Vault z Excelu a Wordu.
Tip 11624:VIPDWF náhled dokumentu ve Vaultu mi nezobrazuje horní panel nástrojů.
Tip 4289:VIPOddělení podnikového a uživatelského CUI menu AutoCADu.
Tip 13383:Zobrazení panelů nástrojů v Civil 3D.
Tip 4198:Snazší zadávání měřítka výřezů.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,293 sekund.