Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() Zasláno: 30.čvc.2012 v 12:50 |
Zdravím,
tak sice se ve finále instalace zadařila, ale neungují panely nástrojů. Nemá někdo tušení, která z aplikací/nástrojů je za to u Civilu zodpovědná. Viz obrázek
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
Zdravím,
takto se to může chovat, když je špatně nainstalovaný český Country Kit. Postupoval jste při instalaci podle mého návodu? viz.http://www.civil3d.cz/2012/06/instalace-autocadu-civil-3d-2013.html Ostatní nástroje např. svahy nebo obrubníky Vám fungují? |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
Defter ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 02.led.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit Stav: Offline Bodů: 276 |
![]() |
Instalováno samozřejmě pomocí AD/GPO, ale díky za odkaz, jedna fajfek mi tam určitě chybí, proto asi ta bílá (prázdná) okna u dalších knihoven. Svahy a obrubníky tam právě na výběr vůbec nejsou. Upravím image a dám vědět, ačkoliv se obávám, že to asi nebude řešení, myslím, že se stejným problémem jsem se potýkal už u verze 2012, akorát jsem ji ve finále nenasadil (klienti rádi zůstali u 2010), protože tenkrát nebyl čas se s tím rozčilovat.
|
|
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010 MCSA2003:Messaging MCITP:Server Administrator MCSA:Windows Server 2012 |
|
![]() |
|
![]() |
Tak bohužel, beze změny. Stále se to chová macešsky :(
|
|
|
![]() |
|
martinfolber ![]() ARKANCE support ![]() Přihlášen: 26.dub.2007 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD Civil 3D Stav: Offline Bodů: 1642 |
![]() |
S paletami nástrojů může být při instalaci skutečně problém. Stávalo se nám občas, že uživateli s admin právy se vše nainstalovalo a pod klasickým userem byly palety prázdné. A to se to instalovalo fyzicky na místě...
Ješte oveřte, ža tam je třeba soubor C:\ProgramData\Autodesk\C3D 2013\csy\Assemblies\CZ\VzorovyPR-S11_5.dwg a cesta k paletám v možnostech na C:\Users\folber\AppData\Roaming\Autodesk\C3D 2013\csy\support\ToolPalette Víc s tím takto asi nevymyslíme... |
|
Martin Folber
|
|
![]() |
|
![]() |
:( mrknu mám pocit, že právě adresáře, krom té hlášky, byly navíc prázdné. Zkoušel jsem jak EN tak CZ verzi a u deploymentu pomocí AD/GPO se obojí chovalo podobně (EN verze právě nenašla vzorová DWGčka, česká navíc hází onu chybovku). Také jsem zkoušel hledat ve forech přímo u Autodesku a koukám, že nejsem jediný, kdo má podobný problém.
|
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,387 sekund.