ARKANCE - globální Platinum partner Autodesk ARKANCE | KONTAKT - CZ | SK | EN | DE
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.091.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor. Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Jak novinky řešení Autodesk a ARKANCE ovlivní budoucnost strojírenství
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

?
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPanely nástrojů

Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.led.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad/LT, AIS/AIP, MDT, Revit
Stav: Offline
Bodů: 276
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Panely nástrojů
    Zasláno: 30.čvc.2012 v 12:50
Zdravím,
tak sice se ve finále instalace zadařila, ale neungují panely nástrojů. Nemá někdo tušení, která z aplikací/nástrojů je za to u Civilu zodpovědná. Viz obrázek
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 20120730_125015_Nástroj.png

Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
MCTS:Windows Vista;Windows 7;Exchange 2010
MCSA2003:Messaging
MCITP:Server Administrator
MCSA:Windows Server 2012
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 13:14
Zdravím,
takto se to může chovat, když je špatně nainstalovaný český Country Kit. Postupoval jste při instalaci podle mého návodu? viz.http://www.civil3d.cz/2012/06/instalace-autocadu-civil-3d-2013.html

Ostatní nástroje např. svahy nebo obrubníky Vám fungují?
Martin Folber
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 13:22
Instalováno samozřejmě pomocí AD/GPO, ale díky za odkaz, jedna fajfek mi tam určitě chybí, proto asi ta bílá (prázdná) okna u dalších knihoven. Svahy a obrubníky tam právě na výběr vůbec nejsou. Upravím image a dám vědět, ačkoliv se obávám, že to asi nebude řešení, myslím, že se stejným problémem jsem se potýkal už u verze 2012, akorát jsem ji ve finále nenasadil (klienti rádi zůstali u 2010), protože tenkrát nebyl čas se s tím rozčilovat.
Administrace AIS,AIP,MDT,AutoCad/LT,Revit. Správa klientské a serverové platformy MS.
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 14:30
Tak bohužel, beze změny. Stále se to chová macešsky :(

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
ARKANCE support
ARKANCE support

Přihlášen: 26.dub.2007
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Bodů: 1642
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2012 v 17:54
S paletami nástrojů může být při instalaci skutečně problém. Stávalo se nám občas, že uživateli s admin právy se vše nainstalovalo a pod klasickým userem byly palety prázdné. A to se to instalovalo fyzicky na místě...

Ješte oveřte, ža tam je třeba soubor C:\ProgramData\Autodesk\C3D 2013\csy\Assemblies\CZ\VzorovyPR-S11_5.dwg a cesta k paletám v možnostech na C:\Users\folber\AppData\Roaming\Autodesk\C3D 2013\csy\support\ToolPalette

Víc s tím takto asi nevymyslíme...
Martin Folber
Zpět nahoru
Defter Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Používám:
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2012 v 14:05
:( mrknu mám pocit, že právě adresáře, krom té hlášky, byly navíc prázdné. Zkoušel jsem jak EN tak CZ verzi a u deploymentu pomocí AD/GPO se obojí chovalo podobně (EN verze právě nenašla vzorová DWGčka, česká navíc hází onu chybovku). Také jsem zkoušel hledat ve forech přímo u Autodesku a koukám, že nejsem jediný, kdo má podobný problém.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8952:VIPŘízení volby "Použít filtr hladin na panelu nástrojů Hladiny".
Tip 5355:VIPZmizel mi panel nástrojů Vault z Excelu a Wordu.
Tip 11624:VIPDWF náhled dokumentu ve Vaultu mi nezobrazuje horní panel nástrojů.
Tip 4289:VIPOddělení podnikového a uživatelského CUI menu AutoCADu.
Tip 13383:Zobrazení panelů nástrojů v Civil 3D.
Tip 4198:Snazší zadávání měřítka výřezů.

Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel

Stránka byla vygenerována za 0,387 sekund.