Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2578 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Od SPLINE nejde ekvidistanta na jednu stranu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2069
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Od SPLINE nejde ekvidistanta na jednu stranu
    Zasláno: 23.zář.2016 v 15:25
Zdravím

Přišel za mnou kolega (pracuje na LT) že mu od některých SPLINE (od architekta) nejdou udělat ekvidistanty na jednu stranu, zatímco na druhou to je bez problémů ...
Znal byste někdo důvod?

PS pro mne jsou spline naprosto nepoužitelné, proto se jim vyhýbám, jak můžu (a když je dostanu, tak je nejlepší je převést)
J. Mantlík

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 744
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 15:35
DD,
Jj s nima obcas byva problem... Maji ale i svoje kouzlo (napr, kdyz si neco prevedete na vektor (pomoci Illustratoru napr.), a uvidite spline v DWG - tak mate radost - pak je samozrejne prevedete na pline :-) :-) :-)...). Delam si sandu.. Nekdy se proste hodi...
A slo by tu spline zkopirovat do noveho DWG a povesit sem.. Napada mne totiz vicero veci (a zpusobu jak to otestovat) nez to lae vsechno napisu...

Diky
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16693
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2016 v 15:55
Zkuste příčiny z příbuzného tipu http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6640 nebo pošlete DWG s onou entitou.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6640:Nelze vytvořit ekvidistantu k tomuto objektu.
Tip 6387:Jak převést elipsu na spline?
Tip 10038:Dva typy ekvidistanty k elipse.
Tip 11427:Odchylky od číselně zadané délky/vzdálenosti v náčrtu Inventoru.
Tip 8383:Jak spojit dohromady 3D křivky nebo spline?
Tip 3830:VIPPokus o svázání Xrefu nahlásí NEPLATNÉ (INVALID) nebo "nejde svázat".


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.