Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3041 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Monochrom

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 163
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Monochrom
    Zasláno: 05.říj.2017 v 15:04
Dá se v běžný výkres v Autocadu přepnout do monochromu ( jen černá a bílá bez ohledu na hladiny čar ) jako když ho chci vytisknout. Kolega se vyžívá v barvičkách a mě to zbytečně mate. Pokud ano, napište mi prosím postup.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 744
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2017 v 16:40
Zkuste vykres s barvickami pripojit jako externi referenci a tam, ve spravci hladin, si muzete "prebarvit" uplne vsechno... je to na 3-4 kliky... Puvodni vykres zustane nedotcen...

JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Mara821 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.zář.2007
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mara821 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2017 v 18:43
Další možností je manažer stavů hladin (příkaz STAVHLAD, nebo třetí ikonka vpravo nahoře v manažeru hladin), kde si nastavíte vlastní barvy popřípadě i jiné vlastnosti. Abyste kolegu nenaštval, tak mu uložíte i jeho stav, aby si to mohl přepnout zpět.

Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 1092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2017 v 18:49
Máte-li vytvořen pohled ve výkresovém prostoru,
můžete jej přebarvit příkazem  VHLADINA (_VPLAYER).


Upravil vbehun - 05.říj.2017 v 20:50
=^..^=
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 522:Jak vykreslit výkres jen černobíle?
Tip 9883:Nesprávná barva při monochrome tisku DWG z AutoCADu Mechanical.
Tip 7968:Černobílý tisk DWG výkresů uložených z Inventoru.
Tip 2187:Jak přepnout zobrazení výkresu na monochromatické?
Tip 7829:Nevytiskne se podložený PDF soubor.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.