Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4253 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dotaz nastavení okna při mazání

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Koslubos Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.zář.2013
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koslubos Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dotaz nastavení okna při mazání
    Zasláno: 28.čvc.2018 v 20:39
Dobrý den,
mám dotaz na AutoCAD 2019, který mám momentálně nově nainstalovaný v práci. Pokud chci vytvořit klasické okno myší pro mazání objektů a čar tažením zleva doprava, tak to nelze, jen to "trasuje" kudy se pohybuju myší, čili tak jen vyvořím přesnou křivku kudy se pohybovala myš, ale nikoliv požadované okno.
Nevíte prosím někdo, zda-li je to někde v nastavení, případně kde a jak postupovat.
Předem děkuji za jakékoliv rady.
Díky předem. Luboš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17406
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čvc.2018 v 09:18
Jde o režim "laso" - záleží, zda přidržíte výběrové tlačítko myši po odkliknutí prvního bodu. Viz též http://www.cadforum.cz/cadforum/laso-novy-zpusob-vyberu-objektu-ve-verzi-2015-tip9762
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Koslubos Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 15.zář.2013
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koslubos Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čvc.2018 v 16:28
Funguje. :-) Děkuji za radu.
Díky předem. Luboš
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8678:Jak vyvolat aktualizaci tabulky extrakce dat?
Tip 4657:Odstranění výkresových objektů z definice plochy.
Tip 2463:Jak zkopírovat spojení, popisky či dotazy dbConnect z jednoho výkresu do druhého?
Tip 2555:Chyby při načítání geometrie Oracle Spatial do Mapu.
Tip 2191:Chyba při spouštění uloženého externího dotazu.
Tip 9411:Jak vypnout ztlušťování čar při náhledu výběru objektů oknem.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,171 sekund.