CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2765 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

MAKING MOUSE MULTI PICK

 Post Reply Post Reply
Author
onyx12 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01.Jan.2018
Location: United Kingdom
Using: DraftSight
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote onyx12 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MAKING MOUSE MULTI PICK
    Posted: 01.Jan.2018 at 17:27
DraftSight free CAD software
I have had to re-install software after a PC malfunction and have managed to reconfigure menus/toolbar 
(what a fuss) but am left with a single pick mouse Cry
what I need back is the multi-pick mouse , I,ve done it loads of time in the past but have to admit defeat Cry

any help would be appreciated
Ron Handford
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 6919
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Jan.2018 at 18:10
In AutoCAD we would be talking about the PICKADD system variable.  Not sure if it is called the same in Bricscad.
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,063 seconds.