CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 3384 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

lw toolbar

 Post Reply Post Reply
Author
clmarchand View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15.May.2012
Location: United States
Using: AutoCAD2012
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote clmarchand Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: lw toolbar
    Posted: 30.Aug.2018 at 16:49
I'm using autocad 2010 and cant find the lw display tool bar.  I know what it looks like just can figure out how to get in on my screen to select it when i need it
Cheryl
Back to Top
clmarchand View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15.May.2012
Location: United States
Using: AutoCAD2012
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote clmarchand Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2018 at 17:13
ok so I did find where the LW toolbar was now I realize that isn't really my issue.  I'm having to trace a pdf plan and the pdf has some really heavy lines...is that something that can be adjusted in order to snap to lines easier?
Cheryl
Back to Top
John Connor View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 01.Feb.2011
Location: United States
Using: AutoCAD 2018
Status: Offline
Points: 6923
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote John Connor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2018 at 18:00
Not that I am aware of.
"Humans have a strength that cannot be measured. This is John Connor. If you are reading this, you are the resistance."

<<AutoCAD 2015>>

Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.