CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2248 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Icons on the Quick Access Toolbar aren't visible

 Post Reply Post Reply
Author
tedjuuh19 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 04.Dec.2018
Location: Netherlands
Using: Draftsight 2018
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tedjuuh19 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Icons on the Quick Access Toolbar aren't visible
    Posted: 14.Feb.2019 at 13:40
Hi,

I installed AutoCAD 2010 on my laptop with windows 8.1 and a Nvidia NVIDIA GeForce GTX 850M.
When I tried to use AutoCAD I experienced the problem described here:


I updated my driver, and tried to change the settings as seen on some videos and other forums but nothing helped.
Only when I change my windows color theme to a high-contrast theme, sometimes the icons are visible in AutoCAD.
Could someone please help me with this issue?
Thankss!!
Back to Top
Vladimir Michl View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group

CAD Studio a.s.

Joined: 26.Jul.2007
Location: Czech Republic
Using: Autodesk software
Status: Offline
Points: 1753
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vladimir Michl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Feb.2019 at 13:53
I doubt this very old version of AutoCAD is supported in Windows 8.1. Either downgrade your Windows or upgrade your AutoCAD.
Vladimir Michl (moderator)
CAD Studio - www.cadstudio.cz - Autodesk reseller
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.