CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
CZ | EN | DE
Login or
registration
  Visitors: 5165
RSS channel - CAD tips RSS tips
RSS discussions

Discussion Discussion forum

 

HelpCAD discussion

 
CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Drawing Properties Showing as Lines whe blank

 Post Reply Post Reply
Author
domsib View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26.Aug.2010
Location: United Kingdom
Using: AutoCAD 2010
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote domsib Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Drawing Properties Showing as Lines whe blank
    Posted: 21.May.2021 at 14:44

Hi Guys,

We use drawing properties within AutoCAD titleblocks but if we don't use all the fields we have dashed lines show like this. How can I have blank fields without the lines printing out? 

Back to Top
philippe JOSEPH View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14.Mar.2011
Location: France
Using: AutoCAD Mechanical 2017
Status: Offline
Points: 1240
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote philippe JOSEPH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.May.2021 at 17:28
Eventually you could fill up the text with a simple dot ( . ) to minimize the problem if filling it with a space doesn't work.
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,063 seconds.