CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 3877 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Topic Closed.PDF PRINT

 Post Reply Post Reply
Author
Ferna View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25.Oct.2008
Location: Canada
Using: 2009
Status: Offline
Points: 41
Direct Link To This Post Topic: .PDF PRINT
    Posted: 13.Nov.2009 at 15:48
HI EVERYONE,
I'M HAVING A PROBLEM, EVERY TIME I PRINT MY DRWGS. IN .pdf. WHEN I TRY TO PRINT FROM MY LAYOUTS THE DRWGS. WHICH CONTAIN GRADIENT COLORS DON'T SHOW UP IN THE .pdf FILE BUT WHEN I TRY IN MODEL SPACE, IT WILL PRINT EVERYTHING BEAUTIFUL, COULD YOU PLEASE HELP ME WITH THIS BECAUSE JUST FOR NOW THE PROBLEM IS SOLVED BUT NOT IN A RIGHT WAY AND MUST OF MY DRWGS ARE IN LAYOUT AND ALL THE SET UP ARE IN LAYOUT AND I KNOW THIS GOING TO CAUSE ME A LOT OF PROBLEM LATER ON.
TXS
Ferna
Back to Top
Ron C View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 05.Sep.2008
Location: United States
Using: AutoCAD2010
Status: Offline
Points: 36
Direct Link To This Post Posted: 13.Nov.2009 at 16:00

Hi Ferna,

Click on the layout outline, right click, pick Shade Plot, pick As Displayed.
 
Hope this works.
RDC
Back to Top
Ferna View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 25.Oct.2008
Location: Canada
Using: 2009
Status: Offline
Points: 41
Direct Link To This Post Posted: 16.Nov.2009 at 15:34

Ron,

Txs, for try to help me but it unfortunately didn't work, I think I have to wait until somebody help me with this problem.

TXS

Ferna
Back to Top
tulip3D View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 23.Jul.2009
Location: United States
Using: AutoCAD2011, Inventor2011
Status: Offline
Points: 427
Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2009 at 20:17
it could be a pen style table issue...
or settings within adobe, in the printer/plotter secton, select you adobe pdf printer. then click on properties to the right, then click on device and document settings, then click custom properties. hope that helps Thumbs%20Up
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,125 seconds.