CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2868 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Topic ClosedHelp, wierdness

 Post Reply Post Reply
Author
vickil View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 13.Mar.2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 1
Direct Link To This Post Topic: Help, wierdness
    Posted: 13.Mar.2008 at 18:49
I don't know what I did/ some one else did.-- but my drawing apperars to be roated, it is not rotated, I check a line and it says that it is at zero... I can not figure out how to fix it!! PLEASE HELP IT IS DRIVING ME CRAZY.
Back to Top
bcbenton View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 11.Mar.2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 45
Direct Link To This Post Posted: 13.Mar.2008 at 21:11
Is your UCS rotated to View?
For AutoCAD Tips & Tricks
CAD-a-Blog
Back to Top
sebgonz View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18.Mar.2008
Location: United States
Status: Offline
Points: 7
Direct Link To This Post Posted: 18.Mar.2008 at 19:57
Set your UCS to World. That should fix it right away.
Back to Top
cgrob View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07.Mar.2008
Status: Offline
Points: 6
Direct Link To This Post Posted: 19.Mar.2008 at 03:49
Try:

UCS <enter> <enter>

If that doesn't work, you may need to:

UCSFOLLOW <enter> 1 <enter>

and then do the above


Edited by cgrob - 19.Mar.2008 at 03:50
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,063 seconds.