Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3723 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Písma tvarů SHX

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
SmílekJiří Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.říj.2015
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoaCAD2007, 2012
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace SmílekJiří Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Písma tvarů SHX
    Zasláno: 29.srp.2018 v 11:15
V podkladech od stavaře dostávám výkresy s písmy tvarů SHX. Většinou mi ale neposílají jejich tvary použité v jejich výkresu. Při otevírání je prostě ignoruji. Ok. Ale otravuje to při každém otevírání výkresu. Někdy jich, těch požadovaných souborů SHX je několik. 
Existuje způsob jak z toho daného výkresu požadovaný soubor SHX odstranit, tedy aby při otevírání výkresu nebyl požadován?

Děkuji 
Smílek
Ing. Jiří Smílek - KELINS
Kancelář ELektrických INStalací
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2018 v 11:25
Dodavatel by měl poslat kompletní výkres, tedy eTransmitem. Když tak můžete písma přemapovat přes FONTALT nebo mapování písem, popř. zjistit které SHX chybí - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5899
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 17488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2018 v 11:28
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11566:VIPVyhněte se konfliktům jmen u souborů fontů a symbolů (SHX)
Tip 4229:Jak se zbavit dialogů "Zadejte písmo pro styl XXX"?
Tip 3300:VIPÚprava způsobu mapování SHX písem AutoCADu na TTF písma v Revitu.
Tip 1598:VIPJak načíst výkres AutoCADu se speciálními SHX fonty do Inventoru?
Tip 7276:VIPPísma s můstky pro vypalování a vyřezávání textů (laser font).
Tip 1434:VIPJak rozložit text ve výkresu na křivky (i bez použití Express Tools a v LT)?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,348 sekund.