Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3570 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

MIZEJÍCÍ TERČÍK

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: MIZEJÍCÍ TERČÍK
    Zasláno: 21.zář.2018 v 14:20
Prosím Vás,
čas od času mi zmizí terčík. Když neviditelným terčíkem přejedu přes objekty, tak se zvýrazní; když kliknu tak jde vidět výběrové okno; ale když jsem bez příkazu a měl bych vidět terčík, tak ho prostě nevidím ani v modelu ani v rozvržení.
Neviditelně se však pohybuje.
nevíte, kde je problém?
Vím, že je to nějak popsáno v tipech CADfóra, ale je to jen pro VIP :-(.
Děkuji za rady.
 
Kolúch
Zpět nahoru
Koluch Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 11:45
Nikdo jste se s tím nesetkali?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 854
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.říj.2018 v 12:23
Tech pricin muze byt vicero... 
Deje se Vam to ve 2D nebo ve 3D?
Zkuste vypnout HW akceleraci... pokud to pomuze, zkontrolujte kompatibilitu driveru Vase graficke karty s AutoCADem.


JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8492:Mizející kontextové menu a panely v Inventoru 2012.
Tip 127:Chcete zobrazovat terčík u nitkového kříže při použití uchopení?
Tip 5561:Výběrový terčík (PICKBOX) má najednou obdélníkový tvar.
Tip 2362:Jak vytvořit poloprůhlednou stěnu v Architectural Studiu?
Tip 10751:Jak okótovat rádius obloukové stěny?
Tip 9491:Mizející assety v asset browseru Factory Design Suite.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.