Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4054 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ztracen v modelu

 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv
Autor
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ztracen v modelu
    Zasláno: 29.zář.2018 v 21:21
prosím o pomoc, po 6ti hodinách práce jsem se přezomoval  tak že nemužu najít prostoru ani čárku co jsem udělal.existuje pro mne rada,nebo si to celé budu muset dát znova??co případně dělat abych stejnou chybu neopakoval(ukládání mám po 3 minutách)
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:09
Zkusil bych příkaz DIAG pro opravu chyb ve výkresu... Pokud to nepomůže, tak zkusit obnovu z *.bak souboru. Pak poslední možností je najít v adresáři dočasných souborů výkres odpovídajícího názvu a data s koncovkou *.ac$. U těchto souborů je nutné změnit příponu na dwg. Snad to pomůže ...
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:11
díky moc,už sem ani nedoufal v pomoc,vyzkouším napíšu,ještě jednou moc děkuji !!!
TRUVAN
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 854
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:24
A fakt tam nic neni...nestalo se Vam nahodou, ze jste neco zkopiroval hooodne daleko a ted, pri zoomu, to "nevidite"? Zkuste prikaz vybrat vse... Ctrl+A.
Jinak, to co pise pan Jirasek...
A ohledne rady do budoucne.. .tezko takto rict... chtelo by to znat presnou pricinu a podle toho pak napsat ten spravny lek :(...
Drzim palce a dejte pak vedet...
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:27
ctrlA sem zkoušel hned-hláška nejde provést,dnes už na to skoro nevidím pustil sem se do dalšího projektu tak zkusím rady asi až zítra,nevykoukanej :)
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:34
Ještě pro jistotu doplním cestu k dočasným souborům:

C:\Users\[uživatel]\AppData\Local\Temp.

Adresář AppData patří mezi skryté složky a zobrazit jej lze v průzkumníkovi na kartě Zobrazení ==> Možnosti a v okně Možnosti složky na kartě Zobrazení zvolit puntíkem volbu Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky.
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:36
díky moc právě sem to zkoušel bezvísledně hledat Handshake
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:38
Není zač :-) došlo mi to později ...
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:41
hmmsem v pytly,mám firemní notbuk a nepovolí my to vstup do app data Cry
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:45
Tak to je na nic. S tím asi nikdo z nás nic neudělá. A co zkusit v průzkumníkovi najít všechny soubory s příponou *.ac$ ? Třeba i tak něco najde...
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:47
zkopíroval sem tu příponu a dal ji hledat a nic ,mám tam 10sítky win(děs)
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.zář.2018 v 23:52
Tak to bude muset zkusit administrátor... Obávám se ovšem, že čím později to bude zkoušet, tím menší bude šance na nalezení použitelného souboru. Možná, že již po prvním vypnutí a zapnutí PC nebude po souboru ani památka, ale to nevím jistě. Tak držím palce.
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 00:00
hmm,asi to tak dopadne.dělám novou práci zaměřuju s PRODIM PROLINEREM,takže se stím ted takhle peru,hledám nejproduktivnější postup jak ty obrysy zpracovat,a zatím je to metoda pokus omyl,mám naávyky ze 3d modeláře a v tom LTčku docela plavu ani ne v kreslení ale pořád se mě nedaří odladit prostředí a nástroje k moji spokojenosti(co nejjednoduššší)Wacko
TRUVAN
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 00:05
ZKUSIL SEM dIAG NALEZENO 8,OPRAVENO8 SMAZÁNO -0 A NIKDE NIC.
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 00:11
Zkuste ještě RE pro regeneraci výkresu...
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 00:26
A nemáte tu kresbu, čistě náhodou, v nějaké vypnuté či zmrazené hladině?
Zpět nahoru
truvan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.zář.2018
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
CAD LT
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace truvan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 00:30
nee všechny hladiny jsou puštěný,a co to někomu odmejlovat ??  jestli by to nenašel ??
TRUVAN
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2017
Stav: Offline
Bodů: 141
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 00:32
Můžete to vložit sem.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9440:VIPInventor zapomíná umístění knihovny materiálů a barev.
Tip 4215:VIPJak vrátit/změnit polohu/ukotvit okno příkazového řádku AutoCADu?
Tip 8251:VIPVarování Vault: soubory neobsahují úplné informace o referencích
Tip 7155:VIPOdpojování síťových disků a mizení LAN souborů ve Windows XP.
Tip 3214:Jak uložit výkres z Land Desktop 2004 do formátu DWG 2000?
Tip 2785:Exportoval jsem licenci pro jiný počítač, ale licenční soubor jsem ztratil (nečitelná disketa). Co dělat?


 Odpovědět Odpovědět Stránka  12> archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,406 sekund.