Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2168 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

DraftSight příkazový řádek

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MarieStetinova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.říj.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2014, DraftSight2017
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MarieStetinova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: DraftSight příkazový řádek
    Zasláno: 12.říj.2018 v 09:35
Dobrý den, 

  nevíte prosím někdo, jak znovu "zapnout" ukotvený příkazový řádek, v programu DraftSight ( 2017 ),  ve spodní části panelu? Nemyslím tím zobrazení historie příkazů, zobrazované či skrývané klávesou F2. Jde mi o ukotvení příkazového řádku, a jeho permanentní viditelnost.

Děkuji mnohokrát.
Marie Štětinová
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1296
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2018 v 09:53
Zpět nahoru
MarieStetinova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.říj.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2014, DraftSight2017
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MarieStetinova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2018 v 10:19
Děkuji, takto jsem asi o "pevnou pozici" příkazového řádku přišla. Ale nevím jak znovu ukotvit ve spodní části, aby se vždy po zadání příkazu příkazové okno "neschovalo".
Marie Štětinová
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1296
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2018 v 11:16
Možná zkuste táhnout s držením CTRL? V tom videu to naskočí jaksi samo.
V autocad se nechá kliknout pravý a odkliknout "Allow to dock"
Nebo něco vyčíst tady

Zpět nahoru
MarieStetinova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.říj.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2014, DraftSight2017
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MarieStetinova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2018 v 12:37
Děkuji. Tutoriál jsem dočetla a prozkoušela se různými paletkami ( vlastnosti, xreference ) se kterými zafungoval, ale příkazový řádek ne a ne ukotvit, je to záhada :), nejspíš nějaká nechtěná kombinace kláves, která mi toto zapříčinila.
Marie Štětinová
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1296
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2018 v 09:57
Je to divný. Normálně to nabízí ukotvení dole nebo i nahoře automaticky. Kolegovi to tak funguje a o nějakém nastavení neví (narozdíl od autocadu, kde to nastavit jde).
Ale toto fórum je víc o ADSK produktech, zkusil bych to tady: http://forum.cadhelp.cz/viewforum.php?f=38
Zpět nahoru
MarieStetinova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.říj.2018
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2014, DraftSight2017
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MarieStetinova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.říj.2018 v 15:30
Ano, je to divné. Kdysi jsem také s obdobnou patálií bojovala v Autocadu, a ta byla nakonec řešitelná. Děkuji každopádně za odkaz.
Marie Štětinová
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4215:VIPJak vrátit/změnit polohu/ukotvit okno příkazového řádku AutoCADu?
Tip 6648:VIPDávkové spuštění Převodníku hladin - vynucení standardů.
Tip 3069:Jak vypnout příkazový řádek AutoCADu?
Tip 2876:Nedaří se mi zapnout průhlednost příkazového řádku AutoCADu 2004.
Tip 5194:VIPHromadné čištění AEC stylů v ADT.
Tip 3697:VIPJak spuštěním AutoCADu aktivovat zvolené rozvržení daného DWG výkresu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,318 sekund.