Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3194 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nefunkční LISP aplikace po přechodu na AutoCAD 19

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
Dostojevskij Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.říj.2007
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dostojevskij Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.led.2019 v 17:50
Ale ten sem tam přidal hned, jak jste mi to napsal!

(Defun c:staniceni (/ pline int in pt ppt)
  (vl-load-com)
  (if (and (setq pline (car (entsel "\nVyber křivku:")))
           (eq (cdr (assoc 0 (entget pline))) "LWPOLYLINE")
           (setq int (getdist "\nVlož interval staničení:"))
           (setq in int)
      )
    (while (Setq pt (vlax-curve-getPointAtDist pline int))
      (setq ppt (vlax-curve-getparamatpoint pline pt))
      (vlax-invoke
        (vlax-ename->vla-object pline)
        'AddVertex
        (1+ (fix ppt))
        (list (car pt) (Cadr pt))
      )
      (setq int (+ int in))
    )
  )
)
f.m.d.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.led.2019 v 17:52
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Dostojevskij Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.říj.2007
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD2013
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Dostojevskij Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.úno.2019 v 17:27
Nuže, pánové, všem vám díky za reakce. Problém konečně vyřešen díky poslednímu odkazu pana Michla, jemuž tímto děkuji obzvláště za ochotu a trpělivost. Bylo to v registrech - doplnil jsem chybějící klíče a vše funguje. Díky! Thumbs Up
f.m.d.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5753:VIPModul FEM/MKP nefunguje po instalaci Inventoru Professional 2008.
Tip 10404:Nefunkční ukládání ve vodařském rozšíření Hydrographs.
Tip 1322:Chyba "INTERNAL ERROR: EREGEN 9 19"
Tip 9521:Prázdná paleta Vlastnosti po odinstalaci Autodesk 360.
Tip 11512:Do kdy si mohu ponechat starou trvalou licenci při přechodu na Subscription (M2S)?
Tip 6796:VIPObnovení chybějících příkazů AutoCADu v ADT/Architecture.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.