Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3081 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybne zobrazení v AutoCADu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybne zobrazení v AutoCADu
    Zasláno: 19.úno.2019 v 09:07
Dobrý den nevie čím může být to že se se mi v novém AutoCADu  úplne kazí zobrazení v rozvržení???rozházení písmen:(

Spatné zobrazení v  novém AutoCADu
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/Nový_AutoCAD.PNG



Správné zobrazení ve starem  AutoCAD


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/Starý_AutoCAD.PNG


Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 09:17
Používáte jiný font (ten správný možná není dostupný) - všimněte si např. zobrazení malého "i" a "l".
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 09:21
A je nějaký způsob jak zjistit jaký tam chybí???
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 933
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 09:23
příkazem _STYLE se dostanete do editoru textových stylu . Tam se podívejte, jaky font používá tabulkou používaný styl písma.
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 10:14
Z tabulky to nedostanu. jendá se o export do  DWG z jiného  programu:(  tabulka je jen z čar:(
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 933
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 10:17
Aha, tzn., že i texty jsou čáry?
Pokud ne (pokud kliknutim na text v panelu vlastnosti vidite že je to text) tak opet plati to, jaxem psl výše... Ve vlastnostech zjistěte styl textu, v editoru textových stulu (_STYLE) se podivejte, z ceho se sklada... a to same pak ve svém starem AautoCADu.
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 13:09
Původně odeslal(a) maiklss maiklss napsal(a):

A je nějaký způsob jak zjistit jaký tam chybí???
Při otevírání DWG výkresu AutoCAD hlásí případné chybějící fonty a jejich nahrazení - podívejte se příkazový řádek. Jestli je to z jiného programu, pak také nemusí být v pořádku ten DWG soubor - řada programů ukládá soubor s příponou .DWG, ale s nesprávným souborovým formátem DWG.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1433
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 14:41
Problém již vyřešen.  Stačilo do  fontu AutoCADu dohrát fonty z programu  v kterém se vytvořil soubor dwg.  Zde byl zdrojový program PDMS a ten má mraky vlastních fontů.


Děkuji za pomoc
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3690:VIPDalší bezplatný prohlížeč výkresů ve formátu DWG 2004.
Tip 1268:VIPTajný příkaz AutoCADu pro zobrazení informací o verzi a způsobu instalace.
Tip 8748:Jak v AutoCADu LT zapnout perspektivní 3D zobrazení?
Tip 2774:VIPZměna způsobu zobrazení složky (nastálo) v dialogu Otevři AutoCADu 2000/2000i.
Tip 1218:VIPMText entity se vykreslují tlustší/tenčí čarou. Jak se snadno zbavit nadbytečných formátovacích znaků v MTextu (v AutoCADu nebo AutoCADu LT)?
Tip 5479:Nedokumentovaná funkce pro regeneraci v 3D režimu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,625 sekund.