Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3413 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybne zobrazení v AutoCADu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1412
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybne zobrazení v AutoCADu
    Zasláno: 19.úno.2019 v 09:07
Dobrý den nevie čím může být to že se se mi v novém AutoCADu  úplne kazí zobrazení v rozvržení???rozházení písmen:(

Spatné zobrazení v  novém AutoCADu
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/Nový_AutoCAD.PNG



Správné zobrazení ve starem  AutoCAD


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 10604/Starý_AutoCAD.PNG


Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 09:17
Používáte jiný font (ten správný možná není dostupný) - všimněte si např. zobrazení malého "i" a "l".
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1412
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 09:21
A je nějaký způsob jak zjistit jaký tam chybí???
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16/19, RVT'18
Stav: Offline
Bodů: 914
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 09:23
příkazem _STYLE se dostanete do editoru textových stylu . Tam se podívejte, jaky font používá tabulkou používaný styl písma.
JASponza

ACA (AutoCAD) 2010/14/16,
RVT 18

Win 10 x64
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1412
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 10:14
Z tabulky to nedostanu. jendá se o export do  DWG z jiného  programu:(  tabulka je jen z čar:(
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16/19, RVT'18
Stav: Offline
Bodů: 914
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 10:17
Aha, tzn., že i texty jsou čáry?
Pokud ne (pokud kliknutim na text v panelu vlastnosti vidite že je to text) tak opet plati to, jaxem psl výše... Ve vlastnostech zjistěte styl textu, v editoru textových stulu (_STYLE) se podivejte, z ceho se sklada... a to same pak ve svém starem AautoCADu.
JASponza

ACA (AutoCAD) 2010/14/16,
RVT 18

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 13:09
Původně odeslal(a) maiklss maiklss napsal(a):

A je nějaký způsob jak zjistit jaký tam chybí???
Při otevírání DWG výkresu AutoCAD hlásí případné chybějící fonty a jejich nahrazení - podívejte se příkazový řádek. Jestli je to z jiného programu, pak také nemusí být v pořádku ten DWG soubor - řada programů ukládá soubor s příponou .DWG, ale s nesprávným souborovým formátem DWG.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1412
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2019 v 14:41
Problém již vyřešen.  Stačilo do  fontu AutoCADu dohrát fonty z programu  v kterém se vytvořil soubor dwg.  Zde byl zdrojový program PDMS a ten má mraky vlastních fontů.


Děkuji za pomoc
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3690:VIPDalší bezplatný prohlížeč výkresů ve formátu DWG 2004.
Tip 1268:VIPTajný příkaz AutoCADu pro zobrazení informací o verzi a způsobu instalace.
Tip 8748:Jak v AutoCADu LT zapnout perspektivní 3D zobrazení?
Tip 2774:VIPZměna způsobu zobrazení složky (nastálo) v dialogu Otevři AutoCADu 2000/2000i.
Tip 1218:VIPMText entity se vykreslují tlustší/tenčí čarou. Jak se snadno zbavit nadbytečných formátovacích znaků v MTextu (v AutoCADu nebo AutoCADu LT)?
Tip 5479:Nedokumentovaná funkce pro regeneraci v 3D režimu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,625 sekund.