Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3398 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Eagle synchronizace s Inventorem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hollywood7 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 27.bře.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor Prof. 2019
Stav: Offline
Bodů: 103
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hollywood7 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Eagle synchronizace s Inventorem
    Zasláno: 04.kvě.2019 v 17:30
Ahoj všichni,
prosím proč existuje synchronizace Eaglu na design PCB s (podle mě) podřadným Fusion 360 a né primárně s Inventorem Pro?

Tedy alespoň podle toho co jsem dohledal, tak nelze mít synchroní PCB outline z Inventor v Eaglu.


Dotaz tedy zní, jak dostat tvar desky z Inventoru do Eaglu tak abych jej nemusel vytvářet manuálně kopírováním rozměrů?

Import podporuje, ale export?

Děkuji

Dan
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2019 v 08:55
Eagle i Fusion jsou si technologicky blíže a pro menší elektromechanické projekty je Fusion 360 dnes asi využíván častěji, takže tam je propojení užší. Nicméně ručně určitě nemusíte nic překreslovat. Data jdou vyměňovat např. přes DXF. Viz tip:
https://www.cadforum.cz/cadforum/jak-prenest-tvar-desky-plosnych-spoju-z-eagle-do-inventoru-tip12224
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hollywood7 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 27.bře.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor Prof. 2019
Stav: Offline
Bodů: 103
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hollywood7 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.kvě.2019 v 11:57
Paráda děkuju!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 12224:Jak přenést tvar desky plošných spojů z Eagle do Inventoru? (a naopak)
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.