Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3226 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ACA 2019 - nefunguje snap va LiveSection-ed objekt

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ACA 2019 - nefunguje snap va LiveSection-ed objekt
    Zasláno: 19.čvc.2019 v 12:26
zdravím všechny,
narazil jsem na dost deprimující věc... v ACA 2019 mi pri zapnutem Livesection nefunguje SNAP na objekty v řezové rovině ale chyta to jejich pomyslně"odříznuté" části.
V ACA 216 to fungovalo ze jsem si objekt riznul, a normalne odmeroval ve 3d.... nize obrazky

ACA2016 - chytá middlepoint na řezove rovine na stěně...

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/Snap_in_LiveSection_ACA_2016.png



a ACA 2019 - chytá se middlepoint začátku stěny...

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/Snap_in_LiveSection_ACA_2019.png



Je na toto nejaka proměna, nebo je to záměr (pak ale dost nepovedený) anebo bug?
popřípadě, muže se mi prosim nekdo podivat, jak to funguje va ACA 2020.

děkuji
JASponza

JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2019 v 12:37
Nezkoušeno, ale není to jen problém grafiky? Chová se stejně při vypnuté graf.akceleraci?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2019 v 12:41
Ano, chová se to stejně :-(...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 926
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.čvc.2019 v 12:46
Přitom ACA o té hraně "ví". když vynutím úchop "nearest", tak se to řezové hrany drží...


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/Nearest_ACA_2019_2019-07-19_12-46-05.png



JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6256:Nefunguje mi uchopování bodů AEC objektů v AutoCADu Architecture.
Tip 9725:AutoCAD 2014 SP1: změna varování "VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉ VERZI"
Tip 11828:AutoCAD 2019 - změna EDU vodoznaku "VYTVOŘENO VE STUDENTSKÉ VERZI AUTODESK"
Tip 10868:Proč mi v Robot Structural Analysis nefunguje uchopování objektů na osnovy?
Tip 12022:Proč mi prohlížeč PDF nezobrazí 3D obsah z Inventoru?
Tip 2113:VIPJak zapnout uchopovací módy ve výkresovém pohledu Inventoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.