Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
SejBy ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 02.srp.2019 Lokalita: Slovensko Používám: Autodesk Inventor Professional 2020 Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 06.srp.2019 v 12:23 |
Zdravím. Vytvoril som si komponentu cez iLogic ( nitovaciu maticu, kde si editujem jej parametre).
Vložil som si ju do Obsahového centra a následne som rovnaný postup chcel opakovať na dalšom zariadení. No po skopírovaní partu matice mi iLogic prestal fungovať. Pri zmene parametra cez formulár iLogicu mi vyskakovali nejaký chyba. V podstate nemôžem editovať ani vymazať pravidlo iLogicu a part je pre mňa nepoužitelný. Viete mi poradiť? vypísalo mi toto: Formulár modulu iLogic- Hodnota parametru "x" nesmie byť nastavená na "hodnota", spôsobilo by to cyklickú referenciu v rovnici. |
|
![]() |
|
Navara ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1620 |
![]() |
Používání iLogic v komponentách obsahového centra určitě není vhodný postup.Obsahové centrum je určené pro komponenty, které mají pevně daný, konečný počet variant (šrouby, matice, ...), případně je možné u nich některé parametry nastavovat během umísťování (profily). Seznam těchto velikostí je možné v OC definovat.
Tu nýtovací matici doporučuju přepracovat jako standardní komponentu obsahového centra.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,516 sekund.