Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3077 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

vyskakovací okna

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
czmanr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.zář.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2018, Revit 2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace czmanr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: vyskakovací okna
    Zasláno: 13.říj.2019 v 16:25
Dobrý den,

v Autocadu 2018 se mi zničehonic objevil problém - když chci v rozvržení vytvořit vlastní měřítko, kliknutím na "Vlastní" mi nevyskakuje okno, ve kterém se dá vše navolit. Stejně tak když kliknu na nějaký vytvořený text v modelu, nepřepne se mi prostor do úpravy textu (např. když chci podtrhnout text, nemám to kde vybrat). Může to mít něco společného a máte prosím řešení jak toto spravit? Příkaz FILEDIA jsem již zkoušela, nefunguje - je nastaven na 1.

Moc díky.
Markéta
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.říj.2019 v 18:12
Řekl bych, že se vám ta okna zobrazují na jiném monitoru - neměnila jste rozlišení nebo neodpojovala druhý monitor? Hlásí ty příkazy na příkazovém řádku nějakou chybu?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
czmanr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 06.zář.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2018, Revit 2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace czmanr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2019 v 18:53
Bylo to opravdu tím, i když další monitor nemámBig smile zřejmě jsem to nějak odšoupla pryč omylemSmile

http://cadpanacea.com/wp/?p=692 Tady jsem pak našla dobrý návod jak to napravit..
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2019 v 20:39
Nebo náš starší tip v češtině:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11449:Jak spustit Fusion 360 ve webovém prohlížeči? (URL)
Tip 9571:Chyba instalace: Product download consists of multiple files...
Tip 5215:VIPZrychlení zobrazení okna Vlastnosti (velké výkresy).
Tip 8769:VIPUložení nastavení okna VBA Editoru.
Tip 6454:VIPAutomatický výkaz směru otevírání oken v AutoCADu Architecture
Tip 4215:VIPJak vrátit/změnit polohu/ukotvit okno příkazového řádku AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.