Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1680 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

layout vs čárkované čáry

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lucky89 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.led.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
autocad2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lucky89 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: layout vs čárkované čáry
    Zasláno: 01.led.2020 v 16:15
Dobrý den,
v autocadu jsem narazil na problém, kdy se mi nezobrazují správně (respektive tak, jak bych chtěl a čekal) čáry na kartě layout.
Na kartě model pracuji s několika hladinami, přičemž u každé hladiny mám nastaven jiný typ čáry. Zde vše vypadá v pořádku. Jakmile ale najedu na kartu layout, tak se mi čárkované čáry zobrazí jen na několika místech přerušené. viz příloha.
Napadá mě jedině, že by mohl být nějaký problém s měřítkem, ale netuším jaký.. Uměl by mi někdo zkušenější poradit prosím?
Připojené souborypdfuploads/94227/CAD.PNG.pdf

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18710
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.led.2020 v 20:06
To je celkem běžný problém - zřejmě používáte měřítko typů čar výkresového prostoru - viz PSLTSCALE, resp. tip https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=419
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Lucky89 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.led.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
autocad2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lucky89 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 19:16
Díky moc za radu!
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5329:VIPJak rozložit přerušované a komplexní typy čar na segmenty?
Tip 2277:VIPJak nastavit automaticky přerušovanou čáru pro skryté hrany z příkazu SOLPROF?
Tip 2594:Mohu učitému 'peru' přiřadit pro tisk čárkovanou čáru?
Tip 10944:Text - písmo čárkovanou nebo čerchovanou čarou.
Tip 3459:Jak nastavit jiný typ čáry pro kótovací a vynášecí čáry kót?
Tip 10856:Nejde mi uchopování mezer přerušovaných čar - LTGAPSELECTION.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,277 sekund.