Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3202 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vypalovačka a Fusion 360

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JBříza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.lis.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JBříza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vypalovačka a Fusion 360
    Zasláno: 22.led.2020 v 17:08
Dokážete mi někdo poradit? Před pár měsící jsem si stáhnul program Fusion 360 a docela rychle jsem se v tom naučil navrhovat jednoduché plechové díly. Teď mám možnost využít vypalovačku. Software pro řízení vypalování umí načíst DXF, což jde z Fusion exportovat. Když ale chci překopírovat z Fusion nějaký složitější tvar, nefunguje to. Hranaté a šikmé tvary fungují. Máte s tím někdo zkušenosti?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19582
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2020 v 17:35
Zkuste z Fusion exportovat zjednodušenou podobu DXF, ve většině případů to pomůže. Viz https://www.cadforum.cz/cadforum/jak-z-fusion-360-vyexportovat-zjednoduseny-dxf-bez-spline-tip12486
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
JBříza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.lis.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JBříza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.úno.2020 v 11:17
Díky moc, pomohlo mi to.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12486:Jak z Fusion 360 vyexportovat zjednodušený DXF bez spline?
Tip 12414:Jak z Fusion 360 exportovat DXF obrysu rozvinu plechu bez ohybových hran.
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"
Tip 12695:Jednoduchý Alt-trik při výběru kontur ve Fusion 360.
Tip 11717:Jak exportovat rozvin plechu ve Fusion 360?
Tip 12388:VIPJak získat bezplatnou licenci Autodesk Fusion Team?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,145 sekund.