Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3223 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Hloubka řezu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukas Lepič Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.led.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 98
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukas Lepič Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Hloubka řezu
    Zasláno: 26.úno.2020 v 16:45
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat a ověřit si, že v Revit opravdu není možné nastavit nulovou hloubku řezu. Mám spoustu objektů, které nejsou kolmo k rovině řezu, a proto se mi zobrazují hrany a plochy v ''pohledu''.
Rád bych docílil toho, že uvidím jen řezané hrany a nic jiného. Nechce se mi věřit, že by na to neexistovalo řešení. Přijde mi to jako velmi hloupý nedostatek.

Za odpovědi moc děkuju
Lukáš
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3493
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 08:09
Nulovou nelze, ale hloubka řezu = 1 už lze (a zaškrtnout Clip without line, v češtině Ořezání bez čáry), a pak tam asi nic v pohledu neuvidíte.

Upravil Peter Jirat - 27.úno.2020 v 08:24
Zpět nahoru
Lukas Lepič Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.led.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 98
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukas Lepič Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 09:40
Děkuju za odpověd. Můj problém to zmírní jen trochu. Například u stěny mi zmizela vertikalni ořezová hrana, ale pořád zustává vodorovná horní hrana v pohledu a kus šrafury (svislého povrchu stěny. Když hloubku stáhnu na 1mm je to v podstatě neviditelné, ale stejně mě ta nepřesnost trochu rozčiluje.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4005:Určení hloubky řezu Inventoru.
Tip 10901:Vytvoření řezu na existujícím výkresu ocelové konstrukce.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.