Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1581 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamo skript přehrávač

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Tunka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 02.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit + Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 93
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Tunka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamo skript přehrávač
    Zasláno: 28.úno.2020 v 09:28
Mám za to, že mražení uzlů slouží primárně k tomu, aby si programátor mohl testovat jen určité pasáže v daném algoritmu, při načtení do Dynamo Player už by měl být algoritmus tak odladěný, že není třeba nic mrazit. Podle mě s tím takto Autodesk ani neuvažoval, že by to někdo chtěl použít v Dynamo Player skript, kde některé jeho pasáže jsou "vypnuté".

Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 12:46
Ne. dělá to i R2020 a Dynamo 2.3, v té větvi je i export do Excelu, což vadí pro neznalé.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 12:34
Revit 2019 a Dynamo 2.0.3, zkusím to v R2020, tam je dynamo 2.3, jestli to dělá i tam.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19357
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 12:27
V jaké verzi Playeru se to tak chová? Mám dojem, že to byla chyba v nějaké starší verzi.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.úno.2020 v 11:59
Když spouštím aplikace Dynama, které mají v sobě zmražené větve, tak při spouštění uvnitř Dynama se tyto zmražené větve neprovádějí, kdežto při spouštění přes Dynamo Player se spustí i ty zmražené, což vyvolává chaos. Je zmražení jen programovací funkce, nebo se dá Player nějak ovlivnit, aby toto nedělal?
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12628:Tak jako slunečnice každým dnem... Dynamo skript pro Revit
Tip 12187:Vložení aktuálního data do výkresů Revitu pomocí Dynamo skriptu.
Tip 12357:Export XY/XYZ souřadnic bodů z Revitu.
Tip 11312:Jak v Dynamu dočasně skrýt propojení mezi uzly?
Tip 11700:Použití nástroje Dynamo pro přečíslování oken v Revitu.
Tip 11537:Jak v Revitu automaticky vytvořit nová podlaží?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.