Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1863 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

jak zjistit rozměry tělesa?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
V.M. Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.lis.2009
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAM
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace V.M. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: jak zjistit rozměry tělesa?
    Zasláno: 12.bře.2020 v 21:45
Zdravím vespolek,
v mailu jsem obdržel  dva výkresy. Na každém je plechová tvarovaná placka o síle 1,5 mm.
Mají to být po zkroužení trubky k svaření dvou segmentového kolena asi 90 stupňů o průměru kolem 120 mm. Po importu dwg do konstrukčního software se zobrazí náčrt, jako model. Nedaří se mi tyto rozviny vymodelovat do kulata. Nevíte prosím, jak to realizovat?
Děkuji.
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor - PrDSU, Solid Edge
Stav: Offline
Bodů: 324
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.bře.2020 v 14:57
Inventor umí "Ohyb" na stupně a rádius, pokud umíte určit osu ohybu.
Tedy máte li polotovar jako rovinné těleso.
JanB.
Zpět nahoru
V.M. Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.lis.2009
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAM
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace V.M. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.bře.2020 v 18:04
https://vmail.centrum.cz/
Nevím, jak se zde zadává příloha.
Zkouším ikonu přidat e-mail odkaz na sobě poslanou přílohu tvarů.
Zpět nahoru
V.M. Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.lis.2009
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAM
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace V.M. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.bře.2020 v 19:26
Pardon, předchozí odpověď je nerealizovatelný omyl.
Náčrty tvoří tři nebo dvě 2D skici.
Mohu zaslat na ukázku přílohou, vlad.matZvolny.cz.
Děkuji za námět, ve volnu bych se o popsaný postup pokusil.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5595:VIPChyba modelovací operace: Byla zjištěna změna v topologii
Tip 3971:Jak zjistit objem 3D tělesa v AutoCADu?
Tip 1411:Jak zjistit povrch koule, kužele nebo jiného 3D tělesa?
Tip 4897:Jak zjistit objem 3D tělesa v 3ds max?
Tip 10913:VIPJak omezit seznam nabízených dimenzí ve Spec Editoru?
Tip 3417:VIPJak zachovat propojení .PC3 a .PMP souboru při přesunu na jiné místo?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.