Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2818 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Řez normalizovanými součástmi

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Řez normalizovanými součástmi
    Zasláno: 26.bře.2020 v 12:46
Dobrý den, dneska mi stroj stávkuje a při vytváření řezu jsou některé součásti zobrazovány jako neřezané. Ve stromu se mi nezobrazují, většinou jde o kopie v poli. Prosím o radu, kde bych mohla nastavit řez všemi součástmi. V nastavení výkresu mám políčko Řez normalizovanými součástmi: Vždy
Děkuji
Jana Juříčková
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2020 v 17:09
Nastavení řezu se provádí v Nastavení aplikace (karta Nástroje):
- na kartě Výkres. Je tam rozbalovací nabídka "Řez normalizovanými součástmi".
- na kartě Sestava. Je zde zatrhávací políčko "Řez všemi součástmi" (Tuším, že toto nastavení se týká pouze řezu v modelu.
Další nastavení (v šabloně ipt) je v Nastavení dokumentu karta Modelování zatržítko "Účastnit se řezů sestav a výkresů"
Jelikož se do těchto nastavení neleze denně nejsem schopen říct co které přesně dělá. Ale aspoň víte kde je možné hledat
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: Včera v 07:15
Díky za odpověď, toto vše mám nastaveno.
Do včera to fungovalo. Občas se našla součást, která se nezobrazila jako řezaná, ale to se dalo ve stromu napravit. Možná vzpoura věcí neživých ...
Přeji pěkný den.
Jana Juříčková
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 389
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: Včera v 07:29
Zkusím radu našich ajťáků.
Vypnout a zapnout - ne restartovat.
Ač je to neuvěřitelný, tak to občas funguje.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4719:Jak nezobrazit určitou součást či podsestavu v řezu?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 12246:VIPHromadné vypnutí viditelnosti součástí sestavy dle velikosti (hmotnost, objem) nebo názvu (iLogic)
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 7912:VIPPřepsaná hmotnost u normalizovaných součástí.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.