Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3203 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pomoc laikovi s Revitem LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Martin Vondráček Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.zář.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Vondráček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pomoc laikovi s Revitem LT
    Zasláno: 20.lis.2020 v 22:51
Dobrý den,
učím se laicky Revit LT, nakreslil jsem si v něm model domku, se kterým si hraju. Nevím kde je chyba, ale v půdoryse 1. a 2. NP mi v současnosti nejde změnit měřítko a úroveň zobrazení detailu (volbu rozkliknu ale není aktivní). V řezech to jde. Použil jsem šablonu CAD studia. Bude to nějaká prkotina, asi bude někde něco "přepnuté" ??? Děkuji Martin Vondráček
Zpět nahoru
mnementh Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 25.led.2007
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autodesk AEC 2020
Stav: Offline
Bodů: 356
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace mnementh Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.lis.2020 v 23:12
Předpokládám, že je pro půdorys nastavená šablona, která má zablokovánu změnu měřítka. Koukněte do panelu vlastností půdorysu, sekce identifikační data->šablona pohledu
Zpět nahoru
Martin Vondráček Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 12.zář.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Vondráček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 11:16
Jo bylo to tam, díky. Revit je až zbytečně složitý :-) MV
Zpět nahoru
mnementh Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 25.led.2007
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autodesk AEC 2020
Stav: Offline
Bodů: 356
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mnementh Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2020 v 20:26
ono je to dvousečný...na jednu stranu hodně komplikovaný, ale když se to umí a používáš to, ušetříš si dost práce...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.