Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4488 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nelze otevrit dvě dwg v jedne aplikaci - padá

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mira.t Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.kvě.2021
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2010
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mira.t Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nelze otevrit dvě dwg v jedne aplikaci - padá
    Zasláno: 26.kvě.2021 v 12:36
Zdravim.Mam mensi problem.kdyz chci otevrit dva vykresy v jedne aplikaci tak to nahlasi kriticka chyba:Unhandled access Violation Reading 0x0008 Exception at 654a3c90h. Driv to normalne fungovalo.Ale toto je fakt na draka.Dik za pripadne rady 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20231
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.kvě.2021 v 15:58
A samostatně ty výkresy jdou? V jaké verzi AutoCADu?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
mira.t Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.kvě.2021
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2010
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mira.t Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.kvě.2021 v 23:03
ano, vykresy samostatne otevrit jdou.Jedna se autocad 2010
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20231
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.kvě.2021 v 06:48
A proměnná SDI je nastavena na 0? Těžko říci, verze 2010 už je 12 let stará, nevím, jestli máte nainstalované její tehdejší service packy a hotfixy. Také může být problém, pokud ji už neprovozujete pod některým z tehdejších operačních systémů - s ničím jiným než s WinXP, Vista a Win7 není kompatibilní.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4783:VIPNelze vložit součást z Obsahového centra (chybí obrázek, informace).
Tip 8147:VIPInventor zhavaruje na chybu Runtime error při importu DWG modelu.
Tip 12979:VIPVelmi pomalé uchopování při práci s načtenými vrstevnicemi v Civil 3D.
Tip 6181:VIPNastavení pro podstatné urychlení 3D grafiky v AutoCADu 2009 s nVidia Quadro.
Tip 52:AutoCAD náhodně padá, data pocházejí z Microstation.
Tip 7182:VIPNefungující náhled před tiskem.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.