Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3677 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém se zobrazením kóty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
kochito7 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 01.srp.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kochito7 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém se zobrazením kóty
    Zasláno: 25.čvc.2021 v 20:02
Zdravím všechny. Mám menší problém. Rýsuji si takto v cadu 2020 a asi po půl dni se mě začne zobrazovat kóta zrcadlově, přitom v jiném souboru výkresu je vše ok, navíc s tím, že když chci stávající kótu protáhnout, napíše mi cad hlášku, že ne-koplanární kóty nelze protáhnout. Neví někdo co s tím?
Díky.Cool
ko.7
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad2012
Stav: Offline
Bodů: 20151
Řešení Řešení
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2021 v 20:09
Ujistěte se, že kreslíte v globálním souřadnicovém systému, resp. ve stejném USS jako jsou ostatní výkresové objekty. Máte standardní půdorysný pohled?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
kochito7 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 01.srp.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCad2012
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace kochito7 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2021 v 20:14
Děkuji za upozornění, je možné, že jsem si nějak, ani nevím jak, přes klávesovou zkratku vypl aktuální USS, nyní znovu načteno a vše v pořádku. Děkuji mnohokrát Smile
ko.7
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11488:VIPiLogic makro pro nastavení přesnosti kót a tolerancí.
Tip 4424:Rychlé zobrazení geometrických parametrů objektu.
Tip 10347:Parametrické zobrazení kót v náčrtu Inventoru (výrazy).
Tip 3426:Rychlá změna přesnosti zobrazení jednotlivých kót Inventoru.
Tip 5746:VIPZměna odstínu barvy zobrazení prvků v prostředí Inventoru.
Tip 7999:Jak odstranit přepsání kótovacích stylů v kótách?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.