Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Zmeskal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.lis.2020 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor2020 Stav: Offline Bodů: 20 |
![]() Zasláno: 07.zář.2021 v 17:00 |
Ahoj, narazil jsem na jednu věc s kterou si nedokážu poradit. Mám složku modelů, které používám vždy v jednotlivých projektech. Jako erární pro všechny. Ale když chci otevřít sestavu musím, vždy vyhledávat tyto modely a vyklykávat kde se nachází. Je nějaká možnost, jak to udělat, aniž bych to musel vždy ukládat do toho daného projektu. A tu cestu to znalu z té dané složky?
Děkuju Martin
|
|
![]() |
|
Navara ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 08.zář.2008 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 1629 |
![]() |
Běžná praxe ja taková, že se pro veškerou práci používá jeden projektový soubor. V takovém případě není co řešit.
Pokud používáte více projektových souborů, je možné do každého z nich tuto složku připojit, například jako knihovnu.
|
|
![]() |
|
Zmeskal ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 28.lis.2020 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor2020 Stav: Offline Bodů: 20 |
![]() |
Ahaa, dobře super, tak já to nějak zkusím, děkuju
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.