Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
NarkotiQUE ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.led.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD2008, Solid Edge v19, Inventor 2008 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 08.led.2009 v 10:45 |
Kdo prosím poradí, mám AutoCad 2002 LT a dokud jsem měla nod32, tak běhal. Teď mi dali antivir Kaspersky a stale to po třech jakých koliv krocích nahlasí iterní chybu GEDIT3 a spadne.
Předem děkuji
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
Osobne bych to nechal vyresit toho, kdo mi dal ten jiny antivir - predpokladam, ze to byl firemni administrator, tak at si s tim poradi.
|
|
![]() |
|
NarkotiQUE ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 03.led.2008 Lokalita: ČR (ÚL) Používám: AutoCAD2008, Solid Edge v19, Inventor 2008 Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Ten je s toho taky manička a už mi ho je líto a přemlouvám ho ať mi vrátí NOD
|
|
![]() |
|
radimekk ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Diskutér ![]() XANADU a.s. Přihlášen: 16.kvě.2007 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 77 |
![]() |
Zkuste Tip 1637
|
|
![]() |
|
alfred ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
![]() |
No, to bude nejspis nejsnazsi reseni, ale prave na to musi prijit ten co Vam tam dal ten antivir... |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1904 |
![]() |
Napište do antiviru výjimku - ať nechá na pokoji AutoCAD.
|
|
-FerTh-
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1789 |
![]() |
Také ne vždy pomůže. |
|
![]() |
|
Ferdinand ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD2004 (EN) na Windows XP Stav: Offline Bodů: 1904 |
![]() |
Pokud se dobře pamatuji, byla potřeba tu výjimku napsat i do firewallu Windowsů. |
|
-FerTh-
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,698 sekund.