CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
Czech English Deutsch
Login/Register:
 Visitors: 2682 
RSS tips RSS channel - CAD tips
RSS discussion RSS channel - CAD discussion

Discussion Discussion forum

HelpCAD discussion

CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

Trouble with plot in 3D

 Post Reply Post Reply
Author
jmontesmx View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 28.Jan.2008
Location: Mexico
Using: AutoCad2010
Status: Offline
Points: 99
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jmontesmx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trouble with plot in 3D
    Posted: 22.Feb.2020 at 01:14
I am having problems when I try to print in 3D, all the lines of the drawing appear, nothing is hidden, I would appreciate your support. Thank you.
Back to Top
philippe JOSEPH View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 14.Mar.2011
Location: France
Using: AutoCAD Mechanical 2017
Status: Offline
Points: 1151
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote philippe JOSEPH Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Feb.2020 at 08:00
Hello jmontesmx, if you want to print hidden you will have to go to the layout space ( paper space ), open a viewport and declare it hidden or shaded or whatever you want to see printed that can be different from what you see on your screen.
I use a french version and type : FMULT ( MVIEW ) , C ( for "cache" hidden in french ) , AC ( ACtive ) , Enter.
You can also use I think the properties pannel ( Ctrl + 1 ) to specify it after a clic on your viewport.
Please tell me ( us ) if this helped or not.
P.S. You declare using AutoCAD 2010 and so you should find on your (C) disk the PDF file of the AutoCAD commands.
It should be named pprox. : AutoCAD_2010_acad_acr.pdf.
Do a search on your (C) disk in the Autodesk or AutoCAD directory with : .pdf and you will find a very usefull document better that the help ( F1 ) because you can have it open at the same time than AutoCAD. 
If you use a spanish version this should be VMULT for VIEWPORTS and/or VENTANAS.


Edited by philippe JOSEPH - 22.Feb.2020 at 17:21
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,094 seconds.