CAD Forum - Database of tips, tricks and utilities for AutoCAD, Inventor and other Autodesk products [www.cadforum.cz]
CZ | EN | DE
Login or
registration
  Visitors: 4132
RSS channel - CAD tips RSS tips
RSS discussions

Discussion Discussion forum

 

HelpCAD discussion

 
CAD Forum - Homepage CAD discussion forum - ask any CAD-related questions here, share your CAD knowledge on AutoCAD, Inventor, Revit and other Autodesk software with your peers from all over the world. To start a new topic, choose an appropriate forum.

Please abide by the rules of this forum.

How to post questions: register or login, go to the specific forum and click the NEW TOPIC button.
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

The information that you provide in this form will make up your forum profile which can be viewed by other forum members. Your email address will only be visible by forum admin and moderators and will be used to send you Forum Notifications. To cancel your account, use the page Opt-out or contact webmaster@cadforum.cz.

CAD 2020- Offset not working.

 Post Reply Post Reply
Author
efa designs View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02.Sep.2021
Location: United States
Using: cad 2020
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote efa designs Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: CAD 2020- Offset not working.
    Posted: 06.Sep.2021 at 15:53
Hi-
I offset a straight line and it doesn't offset exactly parallel to the original line.
Thank you!
Back to Top
Kent Cooper View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 12.Mar.2013
Location: United States
Using: AutoCAD2019
Status: Offline
Points: 546
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kent Cooper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Sep.2021 at 19:05
Post a drawing that exhibits this behavior.
Back to Top
shakir.iqbal View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07.Sep.2021
Location: Pakistan
Using: AutoCAD all versions, Revit, Tekla Structures
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote shakir.iqbal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Sep.2021 at 05:57
please elaborate your question a bit or simply Press F2 when you have completed the command and copy the steps and paste here or send in your dwg file to investigate the issue.


Shakir Iqbal
Seasoned CAD Guru
https://www.fiverr.com/shakiriqbal482
Back to Top

Related CAD tips:


 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0,078 seconds.