Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Aktualizace diskuzního fóra (V10) |
Odpovědět | Stránka <12345 6> archiv |
Autor | |
zdrk
TOP uživatel Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1790 |
Zasláno: 17.led.2013 v 08:41 |
Právě, že u mne ne, já se musel přihlásit. Je to v nastavením PC - povolení cokkie, mazání historie apod., což se u mne pokaždé maže. Už jsem našel kdy se to prvně řešilo - Téma: Úprava zobrazení příspěvků Upravil zdrk - 17.led.2013 v 08:58 |
|
zdrk
TOP uživatel Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1790 |
Zasláno: 17.led.2013 v 08:52 |
Ještě jeden malý problém - funkce nájít - ukáže se malé okno, kde pouze nepatrně vykukuje pokročilé vyhledávání.
Vyzkoušeno na několika PC (Win XP i 7, prohlížeč Firefox 18) a všude stejné. |
|
splonk
CAD/BIM manager Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1262 |
Zasláno: 17.led.2013 v 09:35 |
Sice to jeste nemam vyzkousene, ale pokud by toto fungovalo, tak je to vyyyyborneee :-) Celkova zmena se mi zda byt OK, chvalim... :-) Jedine co mne mrzi, jsu one emailove notifikace ... Outlook byl totiz muj hlavim "spojenim s CAD Forem... argumentum pana Michla ale plne rozumim... urcite kvuli tomu toto forum "nezavrhneme", zejo :-). |
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
splonk
CAD/BIM manager Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1262 |
Zasláno: 17.led.2013 v 09:38 |
... a jeste jeden velky +...
Zda se mi, ze odesilani prispevku na CAD Forum, probiha tak 3krat rychleji... (nebo nam ISP zvisil ryclost...? Pochybuju... :-() |
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
Zasláno: 17.led.2013 v 12:12 |
Potvrzuji. A ještě včera, či předevčírem to určitě bylo OK. |
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 17.led.2013 v 13:17 |
Mně původní způsob vyhovoval lépe, protože jsem si většinou příspěvky proběhl (a případně zaarchivoval) v Outlooku. Pravda je, že po dovolené jsem tam jich měl stovky. Nicméně jde pouze o zvyk - nový způsob mě donutí býti více na vlastním fóru. Jinak souhlasím, že ostatní věci jsou určitě do plusu.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21709 |
Zasláno: 17.led.2013 v 15:37 |
Díky všem za připomínky. Okno vyhledávání opraveno (byl to důsledek zvětšení písma pro příspěvky). Rychlost odesílání souvisí právě s tím snížením počtu rozesílaných notifikací. Pro "každodenní" notifikace doporučujeme použít RSS (jde využít i v Outlooku).
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6189 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:12 |
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda si u ostatních uživatelů pamatuje fórum jejich přihlášení? U mě totiž tomu tak není a musím se každý den hlásit znovu i když přistupuji k fóru stále ze stejného místa (IP adresy).
|
|
Mrázek
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 05.říj.2004 Lokalita: ČR (LB) Používám: Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018 Stav: Offline Bodů: 1199 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:14 |
U mne si to pamatuje.
|
|
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s. AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018 |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:18 |
U mě si to přihlášení pamatuje ve všech místech, kde k fóru přistupuji. To jsou jak různé IP adresy, tak různé účty a operační systémy na jednom počítači. Prostě se vůbec opakovaně nemusím hlásit. Prohlížeč je vždy Firefox.
Toto nastavení mi velmi oproti starému stavu vyhovuje... |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6189 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:24 |
Tak nevím kde je chybka. Taky bych si přál aby to podobně fungovalo u mě. Možná je to tím, že používám Chrome.
Děkuji Vám za reakci.
|
|
Mantlík
TOP uživatel Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2561 |
Zasláno: 18.led.2013 v 10:33 |
také bez problému ...
|
|
J. Mantlík
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21709 |
Zasláno: 18.led.2013 v 11:00 |
Nejsem moc expert na Chrome, ale mám dojem že nabízí přihlášení na danou stránku pomocí Google účtu - pokud to odsouhlasíte, bude se cpát na CADforum.cz s vaším Google účtem, což pochopitelně neprojde. Možná je to důvod "odhlašování". |
|
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 18.led.2013 v 11:20 |
Děkuji za tip, vyzkouším.
|
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3939 |
Zasláno: 31.led.2013 v 13:57 |
Zdravím, asi jsem trochu nechápavý, ale jak na tomhle náhledu poznám, která témata jsem už pročetl a která ještě ne? Rozklikl jsem je všechny a stále se tváří stejně. U staré verze byly ikony vlevo u nepřečtených témat zvýrazněné (nebo byl zvýrazněný text). "Chrome" + je divná ikona u Ankety
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 31.led.2013 v 14:59 |
Nepřečtená témata by se měla zobrazit tučně, s informací kolik příspěvků je nepřečteno:
Jakmile ale do tématu vlezete (rozkliknete), bude bráno jako přečtené.
Ikonka Ankety v některých prohlížečích přetékala, text jsme zkrátili.
|
|
|
Peter Jirat
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3939 |
Zasláno: 31.led.2013 v 20:29 |
To s tím tučným textem u nepřečtených příspěvků funguje u mne tak z 90%, občas se stane, že rozkliknu skupinu (napr. Inventor), kde jsem x týdnů nebyl a nic nečetl, a stejně jsou všechny i nové příspěvky ne_tučně. Ale to občas dělalo i staré fórum, chyba je zřejmě někde u mne.
Díky
|
|
PepaR
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Zasláno: 08.úno.2013 v 14:05 |
Dobrý den,
po delší odmlce se opět hlásím s problémem zapamatování si přihlášení v nové verzi fóra. Zkoušel jsem se odhlásit z Google účtu (který by tento problém, dle rad výše, mohl způsobovat) a přihlásit se na www.cadforum.cz (předcházelo tomu i smazání cookies apod.). Nicméně přesto se musím při opětovném spuštění prohlížeče znovu do fóra přihlašovat. Nevíte prosím, kde by mohl být problém?
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | Stránka <12345 6> archiv |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,176 sekund.