Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2785 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoAktualizace diskuzního fóra (V10)

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12345 6> archiv
Autor
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1737
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 08:41
Původně odeslal(a) alfred alfred napsal(a):

Stará verze fóra se normálně zobrazovala kompletní ať jsem byl přihlášen nebo ne. To jsem si naprosto jist, protože jsem často přihlášen nebyl.

Právě, že u mne ne, já se musel přihlásit.
Je to v nastavením PC - povolení cokkie, mazání historie apod., což se u mne pokaždé maže.

Už jsem našel kdy se to prvně řešilo - Téma: Úprava zobrazení příspěvků

Upravil zdrk - 17.led.2013 v 08:58
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1737
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 08:52
Ještě jeden malý problém - funkce nájít - ukáže se malé okno, kde pouze nepatrně vykukuje pokročilé vyhledávání.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 3130/Obrázek001.jpg


Vyzkoušeno na několika PC (Win XP i 7, prohlížeč Firefox 18) a všude stejné.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 876
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 09:35
Původně odeslal(a) alfred alfred napsal(a):


Také to bylo to uděláno tak, že člověk nemohl být přihlášen z více počítačů. Pokud jsem například počítač přebootoval z Linuxu do Windows, musel jsem se znovu přihlašovat. Fórum mě při přístupu z jiného prohlížeče či počítače prostě jakoby "vykoplo". Teď se znovu přihlašovat nemusím - to mi velmi vyhovuje.
Sice to jeste nemam vyzkousene, ale pokud by toto fungovalo, tak je to vyyyyborneee :-)
Celkova zmena se mi zda byt OK, chvalim... :-)
Jedine co mne mrzi, jsu one emailove notifikace ... Outlook byl totiz muj hlavim "spojenim s CAD Forem... argumentum pana Michla ale plne rozumim... urcite kvuli tomu toto forum "nezavrhneme", zejo :-).
 
 
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
Stav: Offline
Bodů: 876
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 09:38
... a jeste jeden velky +...
Zda se mi, ze odesilani prispevku na CAD Forum, probiha tak 3krat rychleji... (nebo nam ISP zvisil ryclost...? Pochybuju... :-()
 
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 1662
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 12:12
Původně odeslal(a) zdrk zdrk napsal(a):

Ještě jeden malý problém - funkce nájít - ukáže se malé okno, kde pouze nepatrně vykukuje pokročilé vyhledávání.

Vyzkoušeno na několika PC (Win XP i 7, prohlížeč Firefox 18) a všude stejné.


Potvrzuji. A ještě včera, či předevčírem to určitě bylo OK.

Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018
Stav: Offline
Bodů: 1175
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 13:17
Původně odeslal(a) splonk splonk napsal(a):

... a jeste jeden velky +...
Zda se mi, ze odesilani prispevku na CAD Forum, probiha tak 3krat rychleji... (nebo nam ISP zvisil ryclost...? Pochybuju... :-()
 
To je přínos nového způsobu notifikací - potvrdilo se to, co již uváděl pan Michl! 
Mně původní způsob vyhovoval lépe, protože jsem si většinou příspěvky proběhl (a případně zaarchivoval) v Outlooku. Pravda je, že po dovolené jsem tam jich měl stovky. Nicméně jde pouze o zvyk - nový způsob mě donutí býti více na vlastním fóru. Jinak souhlasím, že ostatní věci jsou určitě do plusu.
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17729
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2013 v 15:37
Díky všem za připomínky. Okno vyhledávání opraveno (byl to důsledek zvětšení písma pro příspěvky). Rychlost odesílání souvisí právě s tím snížením počtu rozesílaných notifikací. Pro "každodenní" notifikace doporučujeme použít RSS (jde využít i v Outlooku).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5940
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 10:12
Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda si u ostatních uživatelů pamatuje fórum jejich přihlášení? U mě totiž tomu tak není a musím se každý den hlásit znovu i když přistupuji k fóru stále ze stejného místa (IP adresy).
PepaR
Zpět nahoru
Mrázek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 05.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2018, AutoCAD 2018, Vault Pro 2018
Stav: Offline
Bodů: 1175
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 10:14
U mne si to pamatuje.
Ing. Zdeněk Mrázek
Preciosa Ornela a.s.
AIP 2018, ACADM 2018, Vault Pro 2018
Zpět nahoru
alfred Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCad MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 1662
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 10:18
U mě si to přihlášení pamatuje ve všech místech, kde k fóru přistupuji. To jsou jak různé IP adresy, tak různé účty a operační systémy na jednom počítači. Prostě se vůbec opakovaně nemusím hlásit. Prohlížeč je vždy Firefox.

Toto nastavení mi velmi oproti starému stavu vyhovuje...
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5940
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 10:24
Tak nevím kde je chybka. Taky bych si přál aby to podobně fungovalo u mě. Možná je to tím, že používám Chrome.

Děkuji Vám za reakci.
PepaR
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2153
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 10:33
také bez problému ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17729
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 11:00

Nejsem moc expert na Chrome, ale mám dojem že nabízí přihlášení na danou stránku pomocí Google účtu - pokud to odsouhlasíte, bude se cpát na CADforum.cz s vaším Google účtem, což pochopitelně neprojde. Možná je to důvod "odhlašování".

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5940
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.led.2013 v 11:20
Děkuji za tip, vyzkouším.
PepaR
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3198
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2013 v 13:57

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 74/chromecadforum.jpg

Zdravím, asi jsem trochu nechápavý, ale jak na tomhle náhledu poznám, která témata jsem už pročetl a která ještě ne? Rozklikl jsem je všechny a stále se tváří stejně. U staré verze byly ikony vlevo u nepřečtených témat zvýrazněné (nebo byl zvýrazněný text). "Chrome" + je divná ikona u Ankety
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17729
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2013 v 14:59
Nepřečtená témata by se měla zobrazit tučně, s informací kolik příspěvků je nepřečteno:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/unread.jpg

 
Jakmile ale do tématu vlezete (rozkliknete), bude bráno jako přečtené.
 
Ikonka Ankety v některých prohlížečích přetékala, text jsme zkrátili.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3198
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2013 v 20:29
To s tím tučným textem u nepřečtených příspěvků funguje u mne tak z 90%, občas se stane, že rozkliknu skupinu (napr. Inventor), kde jsem x týdnů nebyl a nic nečetl, a stejně jsou všechny i nové příspěvky ne_tučně. Ale to občas dělalo i staré fórum, chyba je zřejmě někde u mne.

Díky
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 5940
Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.úno.2013 v 14:05
Dobrý den,

po delší odmlce se opět hlásím s problémem zapamatování si přihlášení v nové verzi fóra. Zkoušel jsem se odhlásit z Google účtu (který by tento problém, dle rad výše, mohl způsobovat) a přihlásit se na www.cadforum.cz (předcházelo tomu i smazání cookies apod.). Nicméně přesto se musím při opětovném spuštění prohlížeče znovu do fóra přihlašovat.

Nevíte prosím, kde by mohl být problém?
PepaR
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 4387:Jaké tiskárny HP jsou přímo podporovány v Mac OS X v10.4 (Tiger)?
Tip 11691:Chyba: AutoCAD for Mac can only be installed on System drive formatted with Journaled HFS+
Tip 6151:Sledování obsahu webu CAD Fórum a CADstudio přímo v okně AutoCADu.
Tip 10476:Proporcionální protažení, posun s protažením v AutoCADu.
Tip 3792:Zpřístupnění tipů "CAD Fórum" přímo z nápovědy AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12345 6> archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.