Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2418 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převod Roadpac -> civil/autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převod Roadpac -> civil/autocad
    Zasláno: 02.bře.2018 v 16:21
Zdravím takhle při pátku
Mám udělat prováděčku na základě DSP od jiného autora - už neexistujícího ...
Mám "kompletní" dokumentaci v DWG, ale nikde, ani v seznamu příloh nejsou řezy - přitom v situaci jejich stopy jsou ....
ZAměření mám, takže všechno od modelu terénu přes trasu, podélňáky až k řezům si to v civilu udělám.
Pro kontrolu bych ale potřeboval vědět, jestli v těch souborech z roadpacu jsou příčné řezy a jak vypadají ...
Roadpac nemám a nevím o nikom, co by ho měl. 
Měl byste někdo radu, jak se k tomu dostat, případně by byl ochoten se souborem/soubory (je jich dost a nevím, jak to funguje) provést něco jako je v civilu EXPORTC3DDRAWING ?
Díky
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.bře.2018 v 20:09
Dobrý večer,
RoadPAC generuje hromadu dílčích souborů, některé jsou vstupní a některé jsou výstupní...ten export do CADu Vám skutečně udělá jen někdo s RPC. Mám nějaké kontakty, tak mi zkuste soubory poslat, uvidíme, co se dá dělat...

Martin Folber
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.bře.2018 v 10:23
Dobrý den
Děkuji za Váš návrh. Zkusil jsem to nahrát na A360 (doprava@ppusro.cz) adresář CADStudio.
(Snad jsem to udělal správně ....)
Opravdu mne zajímá jen to, jestli tam jsou řezy a jak vypadají ...
Děkuji
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1488
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.bře.2018 v 10:47
Dobrý den,
nic mi zatím nepřišlo. Tak mi raději pošlete odkaz emailem.

Díky
Martin Folber
Martin Folber CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4594:Jak změnit parametry silničního tělesa v Civil 3D?
Tip 6338:Jak převést objemové těleso na povrch (3D plochy)?
Tip 6756:Transformace souřadnicových systémů v AutoCAD Civil 3D.
Tip 7404:Převod dat z programu Kokeš do AutoCADu Civil 3D.
Tip 9282:VIPJak převést mapu z AutoCADu Map do Garmin GPS?
Tip 7374:VIPJak převést entity s připojenými daty z externí databáze na entity s objektovými daty?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.