Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2954 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Prezentace 3D sestavy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Sam69 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sam69 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Prezentace 3D sestavy
    Zasláno: 26.zář.2018 v 22:09
Prosím o informaci, zda lze relativně jednoduchým způsobem prezentovat sestavu .iam vytvořenou v Inventoru tak, aby si ji mohl uživatel prohlédnout prostorově a otočit. Inventor Publisher vyžaduje po stažení do telefonu komplikovanou registraci, A360 neumí zobrazit sestavu .iam, atd....
Děkuji za radu
Nor
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17729
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2018 v 22:16
Stačí použít funkci Sdílený pohled (Shared view), i na telefonu:





Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Sam69 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.led.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sam69 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.zář.2018 v 23:43
Výborná aplikace. Chvilku mi trvalo, než jsem pochopil, že do sestavy je nutné skutečně přetáhnout všechny komponenty. Děkuji!
Nor
Zpět nahoru
emanuel1200 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2011
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
inventor2011
Stav: Offline
Bodů: 234
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace emanuel1200 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 19:35
Dobrý den,
taková prezentace a rozklad je až 2019 nebo to umí i 2017?

Dík
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17729
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 21:10
Univerzální prohlížeč funguje i samostatně, ale až od verze 2019 je spuštěné takto zjednodušené. IAM soubor ale můžete nahrát do prohlížeče i ručně - buď nakopírováním na Autodesk Drive, Fusion Team nebo uploadem přes https://viewer.autodesk.com
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 21:19
Já bych se chtěl zeptat, jestli je možné odkaz poslat komukoliv a nebo musí mít příjemce registraci u autodesku.
Zpět nahoru
horalek Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 03.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM
Stav: Offline
Bodů: 267
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace horalek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 21:21
Odkaz můžete poslat komukoli, ale pouze registrovaný (přihlášený) může psát komentáře.
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 34
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.zář.2018 v 21:23
Díky, mě stačí když to uvidí a bude to moct řezat a rozkládat.
Zpět nahoru
Jan Rais Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 30.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 171
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Rais Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2018 v 14:04
Sestavu lze odeslat na A360 ve formátu STEP
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,453 sekund.