Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3229 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rozdělení úseček

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tygrov Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.bře.2016
Lokalita: Latvia
Používám:
AuTo
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tygrov Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rozdělení úseček
    Zasláno: 11.úno.2019 v 10:18
Zdravím,
zatím používám v AC-2019 PŘERUŠ, přeruší v bodě, sice nejde znovu použít mezerníkem, ale dá se s tím pracovat.
Otázka zní: existuje možnost označit třeba 15 překřížených úseček a nechat je "rozdělit" do jednotlivých krátkých úseček?

děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2019 v 12:18
Ano, pomocí LISP utility - viz např. https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=5631
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
tygrov Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.bře.2016
Lokalita: Latvia
Používám:
AuTo
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tygrov Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2019 v 12:29
Děkuji vyzkouším
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1376
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2019 v 12:43
Původně odeslal(a) tygrov tygrov napsal(a):

Zdravím,
zatím používám v AC-2019 PŘERUŠ, přeruší v bodě, sice nejde znovu použít mezerníkem, ale dá se s tím pracovat.

^C^C(command "_break" pause "_f" pause "_non" "@")

Takto když v _CUI upravíte makro pro Přeruš v bodě, pak mezerník bude fungovat. 

... vyhledáte příkaz, označíte a upravíte jeho makro.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1045/Cui-BreakAtPoint.png




Upravil johny - 12.úno.2019 v 10:24
Zpět nahoru
tygrov Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.bře.2016
Lokalita: Latvia
Používám:
AuTo
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tygrov Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2019 v 19:27
Perfektní, děkuji, jen ještě poprosím o trochu podrobnější info, takto jsem to bohužel nenašel.
Zpět nahoru
Sedláček Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 15.dub.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 358
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Sedláček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2019 v 10:11
Já používám toto makro:
 
*^C^C_break \_f \\
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3646:Jak rozdělit křivku (polyčáru) na dané segmenty?
Tip 5631:Automatické přerušení čar v průsečících.
Tip 2421:VIPJak rozdělit dlouhou rozpisku Inventoru na dva listy?
Tip 6905:Nefunguje mi Oddělit na složené 3D těleso.
Tip 3092:VIPJak rozložit spline křivku na segmentovanou křivku v AutoCADu LT?
Tip 1500:VIPJak rozložit (převést) oblouky a kružnice na křivky (polyčáry) bez pomoci utilit?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.