Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3256 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Automatická zmena skladového čísla

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lastrade Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.dub.2019
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lastrade Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Automatická zmena skladového čísla
    Zasláno: 24.dub.2019 v 11:43
Dobrý den,

potreboval by som pomoc, vždy ked ivlastnostiach zmením skladové čislo (v razítku názov súčiastky) mi po uložení automaticky zmení na rozmery. Neviem prečo to robí, nič som nenastavoval. Viac viď. obrázky:

pred:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 90774/pred.png



po:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 90774/po.png



Ďakujem za prípadnú pomoc
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 290
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2019 v 07:23
Dobrý den.
Odhaduju, že máte v šabloně nějaké iLogic pravidlo nebo skript, které se spouštějí při uložení. Zkuste dohledat v přehledu iLogic nebo VBA.
Mašek
Zpět nahoru
Lastrade Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 24.dub.2019
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
2016
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lastrade Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.dub.2019 v 13:22
Áno, mali ste pravdu bolo to pravidlo ilogic. Nevšimol som si ho.

Ďakujem za pomoc
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,187 sekund.