Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3974 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

AutoCAD2015 nejde nainstalovat

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bluenite Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
CAD generally, various
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bluenite Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: AutoCAD2015 nejde nainstalovat
    Zasláno: 01.kvě.2019 v 16:20
Mám k dispozici licenci na starší verzi AutoCAD, které ale nejde nainstalovat. Setup hlásí chybějící .NET 4.5. Mám přitom novější verzi 4.7.2. Když pak zkouším naládovat k ní 4.5.1, samozřejmě to nejde taky, protože tam již je novější. Co s tím, aby to fungovalo jak má? OS je Win 8.1Pro_64.
díky za možnou radu
Petr
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.kvě.2019 v 16:34
Zřejmě se snažíte nainstalovat starý AutoCAD 2015 na Windows 10. Ten již není kompatibilní s Win10. Jak takž kompatibilní s původními Win10 je až od verze SP2 a ještě potřebuje samostatný hotfix.

Více na https://www.cadforum.cz/cadforum/kompatibilita-autodesk-software-s-windows-10-tip10435 popř. na https://www.cadforum.cz/cadforum/autocad-autodesk-produkty-vs-kompatibilita-s-net-framework-4-7-tip11513
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
bluenite Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.čvc.2005
Lokalita: Czech Republic
Používám:
CAD generally, various
Stav: Offline
Bodů: 31
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bluenite Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.kvě.2019 v 16:44
os je Windows 8.1. Píšu to tam. Žádný Windows 10, ani náhodou Thumbs Down
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.kvě.2019 v 16:57
Hlavní problém ve Win10 je ale ten .NET Framework, takže z tohoto pohledu je to jedno - jde o stejnou příčinu nekompatibility.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11166:VIPNesprávná instalace Language Pack v PrDS - problém v instalaci Inventoru 2017 R2, R3
Tip 6206:VIPCivil 3D 2009 nejde po instalaci spustit (reinstalace nepomáhá).
Tip 5279:VIPSelže mi instalace MSDE (SQL server) při instalaci Inventoru.
Tip 6281:VIPInstalace Topobase Web 2009 a MapGuide Enterprise na Windows Vista 64bit.
Tip 8647:Nejde mi obnovit AutoCAD minimalizovaný do ikony.
Tip 7057:Nejde vám nainstalovat AutoCAD na 64bitovou verzi Windows?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.