Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4180 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Verze Fusion bez placení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
KarelBláha Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.čvc.2019
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KarelBláha Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Verze Fusion bez placení
    Zasláno: 03.čvc.2019 v 08:52
Dočetl jsem se že by měla existovat verze programu Autodesk Fusion fungující bez placení. Jak si můžu tuhle verzi stáhnout? Mám MacBook.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20024
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2019 v 08:59
Pokud splňujete podmínky pro bezplatnou roční (opět obnovitelnou) licenci, tedy nekomerční použití nebo podlimitní obrat firmy (viz podmínky na https://www.cadstudio.cz/fusion360) , můžete si stáhnout standardní instalaci Fusion 360 (viz např. sekce Download zde) a po instalaci zaktivovat její licenci dle postupu v tipu

Aktuální verze Autodesk Fusion 360 pro Mac podporuje MacOS těchto verzí:
macOS Mojave v10.14, High Sierra v10.13, Sierra v10.12
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
KarelBláha Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 03.čvc.2019
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KarelBláha Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čvc.2019 v 09:11
Děkuji, jdu stahovat.
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2020 v 21:53
Dobrý den - stáhl jsem si také Fusion 360 a pokouším se vytvářet modely.
V příkladech z návodných videí je možnost připravit podklady pro 3D tisk.
V mé verzi jsem tuto možnost nenašel.
Proto se ptám zda se liší placená a nekomerční verze?  
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20024
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2020 v 22:18
3D tisk (výstup do STL) je možný ze všech verzí Fusion 360. Pokročilé funkce byly jen v Manufacturing Extension, ta je teď dočasně zdarma, ale nástroje aditivní výroby jsou nově v modulu Výroba. Co konkrétně potřebujete?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.dub.2020 v 23:37
S Fusion 360 začínám. Podařilo se mi nakreslit si model který bych rád vytiskl na 3D, ale nevím jak vygenerovat .stl soubor z modelu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20024
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.dub.2020 v 07:51
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.dub.2020 v 09:58
Díky za tipy. Zkusím !
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.dub.2020 v 22:27
Díky - přesně to jsem potřeboval vědět - jak vytvořit .stl file popřípadě využít meshmixer.
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2021 v 21:45
Minulý týden jsem si nainstaloval Fusion na svůj nový NTB.
Tam se instaloval jako zkušební veze s trial periodou 
Tento týden mi při spuštění na starém počítači program psal, že musím aktualizovat na novou verzi.
Po té se objevila v jeho hlavičce také trial period.
Zkoušel jsem přes personální nastavení znovu požádat o bezplatnou licenci pro hobby.
Podle návodu jsem si stáhnul soubor "Fusion 360 Client Downloader {ta_m-id xxx-FOD-xxx&token _mch-autodesk.com-xxxxxxxxx-xxxx}.exe". 
Ten jsem spustil a oznámilo mi to, že mám nainstalovanou poslední verzi a jestli jí chci spustit.
Po jejím spuštění se ale nic nezmění. Viz výpis z About.  

Co dělám špatně?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 96006/Fusion360.jpg

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20024
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2021 v 21:57
Je tam několik věcí:
- instalace aktualizace nemá vliv na licenci
- instalace na různé PC se neliší typem licence - ten je dán loginem (Autodesk ID)
- podle obrázku už vaše licence není Trial, máte bezpatnou osobní licenci a její licenční období končí 29.lednem - pak si ji můžete prodloužit o další rok (opět zdarma, stejný postup)

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2021 v 22:08
Díky !
Až vyprší pak se uplatní ten soubor co jsem si stáhl?
Nebo si musím stáhnout další? 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20024
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2021 v 22:13
Musíte stáhnout nově (ale nemusíte ji instalovat). Postup je popsán zde:

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Zdenek Valter Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.bře.2020
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Fusion 360
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Zdenek Valter Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2021 v 22:23
Moc díky za vysvětlení - přehlédl jsem, že je nutné tu licenci nechat expirovat a pak spustit soubor s token licencí.  
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11736:Rychlé lokální uložení 3D modelu ve Fusion 360.
Tip 10273:Chyba instalace či aktualizace Fusion 360 (locked).
Tip 10807:Jak mohu doplnit vyčerpané cloud kredity např. pro rendering?
Tip 10295:Použití cloud renderingu ve Fusion 360.
Tip 12756:Fusion 360 vypisuje chybu "selhal při vytváření Recovery souboru obnovení"
Tip 12486:Jak z Fusion 360 vyexportovat zjednodušený DXF bez spline?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.