Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2338 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Potrubní síť - maskování součásti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 167
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Potrubní síť - maskování součásti
    Zasláno: 11.čvc.2019 v 23:15
Zdravím,

měl bych dotaz ohledně maskování součástí v půdorysu. Mám gravitační síť s mnoha šachtami a u několika z nich nedochází k oříznutí potrubí (maskování potrubí), a to i přesto, že mají přiřazený stejný styl. Zkoušel jsem měnit rozměry šachet, typ objektů, ale bezúspěšně. Všiml jsem si, že ke špatnému vykreslení některých šachet došlo i během kreslení sítě bez přerušení. Potrubí a šachty jsou v rámci jedné sítě a ve 3D zobrazení a profilech je vše v pořádku.

Nějaké nápady jak to napravit? Díky.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1538
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čvc.2019 v 10:37
Zdravím Vás,
přiznám se, že jsem maskování nikdy nepoužil. Můžete poslat nějaký malý příklad?

Díky
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Jan Jirásek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 15.pro.2010
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Civil 3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 167
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Jirásek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čvc.2019 v 12:02
Zdravím Vás, právě jsem vyzkoušel znovu postup pro záměnu objektů a kupodivu to tentokrát zabralo. I když u poslední šachty jsem musel zvolit výměnu za zcela jiný objekt. Ten, který jsem použil u všech ostatních u této nezafungoval. Zajímavé. Každopádně díky za snahu. J.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5248:VIPKontrola kolize nebo nebezpečné blízkosti potrubních řadů.
Tip 4734:Pravidla potrubních sítí v Civil3D.
Tip 4560:Nemohu zapnout náhled ploch a silničních těles v paletě Prospektoru.
Tip 10896:Příkaz "Assign DIN Wall Thickness" v AutoCAD Plant 3D Spec Editoru není aktivní
Tip 11422:Jak do katalogu Civilu doplnit šachty pro dešťovou kanalizaci?
Tip 8978:Jak načíst formát CityGML do produktů Autodesk?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.