Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1665 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Knihovny pro Revit LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
H.Beneš Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 15.čer.2017
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Autocad LT
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace H.Beneš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Knihovny pro Revit LT
    Zasláno: 15.zář.2019 v 10:42
Mám otázku, jsou knihovny RFA pro Revit kompatibilní i pro verzi Revit LT? Chtěl bych použít knihovnu od výrobce ale jde stáhnout jen jako EXE a jen pro plný Revit.
Zpět nahoru
Karel Brázda Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.pro.2016
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
3ds Max
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Karel Brázda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.zář.2019 v 10:50
Knihovny rodin jsou normálně stejné, ale někteří výrobci nesmyslně trvají na tom, že si jejich knihovny musíte stáhnout jako aplikaci. Ta vám pak překáží v menu a dost často ani nefunguje v nejnovější verzi Revitu. Zkuste je požádat ať vám pošlou rovnou RFA, ty stačí a budou fungovat i v LT.
Zpět nahoru
Karel Brázda Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.pro.2016
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
3ds Max
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Karel Brázda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2019 v 18:20
Dneska jsem zase narazil na jeden takový příklad. Naštěstí po instalaci vznikla složka normálních RFA souborů, které už jdou použít i samostatně, ale je to úplně zbytečná komplikace.
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6024
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2019 v 20:31
Ve řadě případů může být EXE jen zkomprimovaný soubor, který se spustí a rozbalí rodiny. 
V případě, že se jedná o aplikaci, tak při troše šikovnosti můžete instalační balíček rozbalit též a vysosat si RFA soubory.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 3486:VIPDesítky bezpečnostních symbolů pro AutoCAD (únikové cesty, požární, chemické, varovné symboly).
Tip 12285:VIPChyba: LoadLibrary failed with error 1114.
Tip 1280:Jaké knihovny bloků obsahuje AutoCAD?
Tip 4744:VIPVlastní nové RPC objekty pro Revit.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,107 sekund.