Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
3D tiskarna |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
JoHoneK
Nováček Přihlášen: 08.lis.2019 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 4 |
Téma: 3D tiskarna Zasláno: 12.lis.2019 v 19:03 |
Ahojte mam ještě dotaz
rád bych si chtěl stáhnout Mesh Enabler ale po přihlášení mě nedovolí si to stáhnout nemáte někdo odkaz odkud si to můžu pořídit Děkuji |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21695 |
Zasláno: 09.lis.2019 v 23:05 |
Pro import editovatelného STL do Inventoru jde použít Mesh Enabler, ale menší úpravy uděláte i v samotném STL.
Velké mesh modely se statisíci ploch ale budou problém, ty je lepší upravovat rovnou v mesh editoru - např. Autodesk Meshmixer nebo ReMake.
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
JoHoneK
Nováček Přihlášen: 08.lis.2019 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 4 |
Zasláno: 09.lis.2019 v 19:01 |
Ahoj moc děkuji.
Koukal jsem na hotový stl model ale nejde mi upravovat nebo něco dělám špatně
|
|
KonstrLima
Diskutér Přihlášen: 17.srp.2012 Lokalita: ČR (VY) Používám: Inventor Stav: Offline Bodů: 37 |
Zasláno: 08.lis.2019 v 21:42 |
Jednodušší bude stáhnout si někde STL model hotový a třeba si ho trochu upravit. Inventor dokáže načíst STL nebo modelovat organické povrchové modely. Jsou to ty fialové ikonky.
Ukázka ploch na sedlo: |
|
JoHoneK
Zasláno: 08.lis.2019 v 20:52 |
Ahoj,
mam dotaz. Dá se v Inventoru udělat zvíře ve 3D pro 3D tiskárnu. dělám jen součástky ale ještě jsem nezkoušel Gorillu. Kdyby to šlo můžete mi poradit nebo odkázat na tutorial jak mám začít. Rád bych chtěl vytisknout v 3D tiskárně Gorilu jako dárek pro kamarada. děkuji
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,678 sekund.